- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eax1650
aktív tag
válasz
blattida #9606 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Vissza kell raknom és akkor tudom majd megnézni!
Amúgy semmilyen akadályt nem észlelek, sem hálózatban, sem egyéb működésben.
Mélyebb hibára gondoltam! Lehet nem is kellett volna újra rakni!
Bár ez mégis csak egy friss rendszer újra! De döbbenet a kb. 800 Mb idáigi frissítés!
Igaz most ez egyszerre jön. -
eax1650
aktív tag
válasz
olivera88 #9604 üzenetére
Én is egy régivel kezdtem, ami a D meghajtómon volt még korábbról. Ez frissült a legújabbra folyamatosan ikonostól adatbázisostól. Kikerülhetetlen?! Az már biztos, hogy a 2 nappal ezelőtti, legutolsó tette be a kaput. Nagyon megszoktam és bíztam benne! Talán van valami szabály, amit ismerni kéne!
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
A minap újra raktam a 11-ben a laposon a vele vásárolt Home Premiumot. Tulképpen semmi más baja nem volt, mint az, hogy a Feladatkezelő - vagy két hónapja - leállt, vagy el sem indult! Crtl+alt+del nem indította, csak a Feladatkezelő leállt üzenetet kaptam! Több helyen is azt olvastam, hogy vírus okozhatja. Gondoltam, talán amúgy is itt az ideje újra rakni! Home föl, majd Comodo ( jó pár éve ezt használom) utána internet, stb.. Egy darabig minden jól ment, ám néhány frissítés után (Os, comodo) ugyan úgy a fenti üzenet fogadott! 3x raktam újra az egészet, de hiába! Negyedszerre Win Premium ment fel, de ott is ez a hiba egy idő után! No nem szaporítom! Eltávolítottam a Comodo-t és láss csodát minden rendben van!!! Most a NOD figyel. Nem találtam a Comodo-ban erre vonatkozó beállítást (csak egy eccerű felhasználó vagyok)! Ja! És a hab az, hogy másik két asztali gépen meg nincs ilyen gond! Mit kellene át/be/le állítani?
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Egy véletlen törlés miatt rendszer-visszaállítást kellett csinálnom kb. egy hónappal ezelőtti időpontra.
Minden rendben is lenne, kivéve a Comodo-t! Kéri telepítsem újra! Nem sikerül, mert az előzőt előbb el kell távolítani - mondja. Kitörlöm minden fellelhető helyről, regeditben is! Kivéve 5 vagy 6 nem eltávolítható bejegyzést. Telepíteném újra, de megáll: az előzőt előbb el kell távolítani. Eljátszom újra és újra a fentieket. Többszöri ellenőrzés után sem találok semmi ráutalót, de megint leáll a telepítés.
Régóta használom, megszoktam, most meg nem sikerül vissza rakni!
Win 7 Ultimate van fent.Mi a megoldás? Segítséget kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest