Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
blattida
üzenetére
Köszi szépen a segítséget. Én is utána kezdtem el nézelődni a Comodo fórumán, és ott is megtaláltam ugyanezt a hibát. Itt is a teljes újratelepítést javasolják, így is tettem (az exportálás-importálással gyorsan megvolt), most nem indult el ez a feladat, remélem megoldódott.
-
sgergi
veterán
válasz
blattida
üzenetére
1. Nálam folyamatosan megy, nem csak üresjáratban, bármit csinálok csak fogja a gépet, nem áll le.
2. kivettem onnan a pipát, de ugyanúgy futtatja egy kis idő múlva. Itt tényleg azt írja, hogy "gyorsítótár építő"
3. Ami nálam fut, az nem "gyorsítótár építő", hanem "gyorsítótár tisztító".10 és fél órája megy, ha nem születik megoldás a letiltásra, eltüntetésre, akkor az egész megy a levesbe.
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Comodo IS 8 van a gépen, és most lettem rá figyelmes, hogy a gép bekapcsolása után elindít egy " gyorsítótár tisztító" feladatot. A gondom ezzel az, hogy 6 órája fut, 50%-ra terheli a procit, és van 25 GB beolvasott adata. Eddig leállítottam ezt a keresést, mert nagyon fogja a gépet, viszont pár óránként újrakezdi, a legutóbbi adatok az utolsó futásra vonatkoznak, ami még mindig tart (most már hagynám, hogy végigérjen). Kérdéseim a következőek:
Ez milyen keresés? Meddig tart? hogy lehet kikapcsolni véglegesen, vagy mit lehet vele kezdeni?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi