- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
Szia.
Az ,hogy nem indul el egy két programod,valószínűleg az okozza ,hogy a védelem feketelistára tette a háttérben. Kicsit lassan dolgoznak az automatikus fehér lista kiadásán ,ezért ezt neked kell megtenned,ha biztos vagy a program tisztaságában.Majd újra inditani a rendszert,csak akkor érvényesül a dolog. Nem is értem miért nincs központi tudat ,mint az Agnitumnál, ott szinte órák alatt fekete vagy fehér listára kerül egy állomány. Én most tesztelem a 8 verziót. 3 éves ! winre tettem, és e problémán kívül, maximálisan megvagyok vele elégedve. Szerintem ,még nem az átlag felhasználók játékszere. -
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
A következő build megjelenési ideje már kitolódott legkorábban április elejére, illetve, ha közben ismét lesz egy hibajavító kiadás, akkor addig, valamikor majd megérkezik.
Idézem is:
Please note that we're working on new AV engine and will come up with it by Next Release! which will be realised by beginning of April. So we have focused on performance as well as new features nowadays. I can assure you that we will bring out a version with the best AV engine performance !Erre a szuper teljesítményre és fogyasztásra azért még befizetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Óra topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest