Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
blattida
üzenetére
Meg van.

A lolpatcher.exe a memóriához akart hozzáférni amit letiltott a comodo.
Az "engedélyezett alkalmazás" szabálykészlete:" minden bejövő-kimenő kérés engedélyezése." Mást nem találtam benne.Mi alapján, vagy hol tárolódik a comodo-ban az a szabálykészlet, ami alapján mondjuk megtiltja hogy egy enedélyezett alkalmazás hozzáférjen a memóriához?
Honnan "tudja" a comodo és dönti el, hogy ez az alkalmazás (a league of legends játék patch-er exe-je) egy patcher, és nem engedi a memóriához hozzáférni mert csak.....? (Blokkolt behatolás, memória hozzáférés)
-
-
Jazz
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
Ha a Comodo tűzfalát egyéni szabálykészletre állítom, és feldob valamit, de ideiglenesen nem tudok vele foglalkozni (mondjuk játékban vagyok), majd alt tab, de már nincs ott az ablak.
Ha nem reagálsz rá x időn belül eltűnik? És ilyenkor mi lett az adott helyzettel? Biztonságosnak, vagy nem biztonságosnak ítélte?
Nem lehet azt beállítani valahogy hogy ne tűnjön el, hanem addig maradjon ott amíg én nem reagálok rá valamit?Thx
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
a Comodo firewall-nál érdemes használni a Comodo Secure DNS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - OFF topic
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest