Új hozzászólás Aktív témák

• frensys

tag

válasz blattida #936 üzenetére

-Jaj istenem...nem erről van szó,pedig érthetően leirtam..lényeg: h akaranténba raknám nem lenne értelme mert a program volt,nincs!Minek!Utána virusosan szedjem ki onnan?Semmi értelme.A téma arról szól hogy vagy karantán vagy eltávolitás vagy kihagy van,és eltávolitás alatt minden normális ember a virus eltávolitását érti és nem a PROGRAM törlését!!Miért képes az avast kaspersky nod32 és f-security csak a virust kiszedni és nem törölni a programokat?Ez a kérdés!Mert igy semmi értelme!

-a másik hogy nem a telepiséről van szó és nem is az utána lehúzott adatbázisról,hanem hogy ez már vagy 5 napja volt hogy újra feltettem és manuálisan gondol egyet elkezd reggelre mire a gépe elé ülük keresgélni és kidob rengeteg kártevőt amit úgy óhajtott tenni hogy mind törölte és önkényesen nagy ablakba az eredményt még villogtatja is nekem,érted,hogy mint törölte,hát mondom anyád!távolitsd el a virust NE törölj!Ez a lényeg!
    Meg inkább ne keresgéljen csak úgy automatikusan reggelre hanem ELEVE NE engedje be a virust ennyi!

Légyszives irj kérlek erre a kettőre!
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés