Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Megvan a válasz a HIPS jelzésekre. lol
A lényeg, hogy valami miatt nem ellenőrizte le időben a hitmant, vagyis előbb kérdezett, mint hogy meg lett volna az ellenőrzés. Megnéztem a naplót és ott jól látni, hogy a kérdések idején nem volt beazonosítva, majd egy kis idő után már megvizsgálva és biztonságosnak jelezte, ezért nem volt azóta sem kérdés.
Itt az összes napló bejegyzés róla.Tudtam én, hogy valami nem úgy volt, mint ahogy szokott...legalábbis nálam és nem az én hibám. Nem csoda, hogy megzavart. Ezért koptattam is feleslegesen a billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest