Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Üdv mindenkinek!
3-4 nappal ezelőtt bekapcsolás után nagyon lassan állt fel a rendszer (XP Sp3, 32bit, CIS 3.13) és amint elindítottam egy programot, azonnal le is fagyott. Miután az AV részt csökkentett módban eltávolítottam megint ment minden hibátlanul. Ezután letöltöttem a Comodo oldaláról a CIS telepítőt (3.13.125662579), majd uninstall-install, de a helyzet ua. A friss telepítés után letölti a netről az adatbázis frissítést, kéri az újraindítást, de restart után is azt jelzi, hogy még nem volt frissítve és megint lefagy bármi, amit elindítok és megint csak a reset gomb segít, majd az AV uninstall. A tűzfal része hibátlanul működik. Találkozott mostanában valaki hasonló hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- DUNE médialejátszók topicja
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest