Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Megvettem ezt és semmi baj nem volt vele. Eddig. 100%-os CPU használatot produkál a legutóbbi frissítés óta a Linux virtual archvm folyamat. Utána olvasva nem vagyok egyedül és elvileg indítás után limitálva van ez a folyamat 20 vagy 25%-ra de amint megnyitsz egy appot ez a limitáció eltűnik. Na most én ebből semmit nem érzékelek, sőt mintha fordítva lenne, ha hagyom kb. 5 perc után már "csak" 30%-os a CPU használat úgy hogy semmit nem nyitottam meg vagy indítottam el. Egy vicc ez gyerekek. Nem értem, hogy miért engedélyezett a Chrome OS egy ilyen procin hivatalosan ha gyenge hozzá. Ha erősebb gép kell akkor veszek egy használt thinkpad-ot és arra akármilyen Linuxot is telepíthetek. Pont azért vettem chromebook-ot mert csak böngészésre kell és ott se sok megnyitott lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi