Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
garga pista
üzenetére
"Windows-os gépeken sima TCP/IP RAW portként van felvéve"
Persze hogy megy így, lévén a Windows-nak van hozzá drivere. A ChromeOS-nak meg gondolom nincs. Sajnos nem tudok megoldást, manapság ilyenre én gyári hálózattal/Wifi-vel rendelkező multifunkciósokat használok, azok egyből mennek. -
válasz
garga pista
üzenetére
Valamelyik hasonló Canon típus nincs benn a listában?
-
válasz
üzenetére
Ahhoz hogy bármilyen (mint a tied) USB-s linux fusson rajta, kell rá egy UEFI kompatibilis BIOS-t tenni (mert gyárilag ezeken nincs, egy speciális un. Seabios van rajtuk).
Ez nem visszafordítható folyamat. Itt egy oldal hozzá ha ilyent szeretnél.Szerk.: ahogy nézme RW_LEGACY módban tudsz kb bármilyen HP Chromebookot USB-ről bootoltatni, szóval valószínűleg ez elég lehet neked, lásd FAQ ezen része:
Q: I just want to boot Linux from USB on my Chromebook, what do I need to do?A: Check the Supported Devices page, to ensure your device has functional RW_LEGACY firmware available. If so, then simply put your device into Developer Mode, then run my script and update the RW_LEGACY firmware (no need to disable the firmware write protect for this). Reboot, press CTRL+L to boot in Legacy Boot Mode/Alternative Bootloader Menu, then press ESC and select your USB from the boot menu.
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
Van olyan hogy Chromebox, bár nincs annyi modell mint a Chromebook-ból. De persze lehet külső monitorral és billentyűzettel használni azokat is.
Ha találsz 8GB RAMal jó áron akkor inkább azt válaszd, bár a 4el sincs gond ha nincs egymillió tab nyitva. SSD vagy eMMC itt mindegy, kb csak bootoláshoz kell, a mérete se számít. -
Szerintem nem, a nagyobb gyártóknak mindegyiknek van pont elég Chromebook modellje (szerintem ezért is lőtte le a Pixelbook-ot a Google). Nálunk kettő is van a családban, ismerősnél is van vagy három. Nincs vírus, van Google Family Link, 10-12 órát megy egy töltéssel, nem kell menteni.
-
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Feleségem ilyen, Chrome böngészés, Gmail, Google Docs, Facebook, Skype, Whatsapp (web).
Tökéletes neki, már vagy két éve használja, néha újraindítom mert ő nem szokta. Akkuidő 1+ nap."Amúgy Chromebookoknak nincs OLCSÓ "desktop" gép verziója, tehát valami minigép szerű megoldás."
Chromebox. Asus-nak van CN60 vagy CN62 néven talán ami volt nekem, sima DDR3L sodimm notebookmemóriával bővítettem 16GB-ra, tökéletes volt otthoni használatra.
-
Sziasztok,
most találtam rá a topicra, van a családban 2db Asus CN60 Chromebox (8GB-ra bővítve), illetve 2db Acer Chromebook 14 (cb3-431-c6ud, 14" Full HD IPS matt, Intel Celeron N3160, 4GB RAM, 32GB eMMC, Intel HD Graphics, Google Chrome OS), ha valaki tapasztalatokra kíváncsi

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest