- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #1983 üzenetére
Sok minden fordítva működik, de legalább senki nem tudja ezt rajtad kívül!
Az előbb felraktam újra HDD- re és egy igen érdekes dolgot tapasztaltam, amitől lehidaltam! Beállítások után elkezdte a telepítést, másolta a fájlokat szorgalmasan és ilyenkor az ember rányom a tovább gombra, ha már nem inaktív, azt gondolván, hogy a telepítés folyamata ettől még zajlik! Elértem a GRUB beállítást is, bepipáltam, mert semmilyen választási lehetőség nem volt ezen kívül.
ez mondjuk erősen fura Újra aktív a tovább gomb, nyomok egyet és már fel is jött az a választóablak, hogy újraindítja vagy live módban tovább használja.
Kicsit gyorsnak találtam, de nem gondoltam volna, hogy felajánlja amíg nincs teljesen kész.Én lettem egyébként kész, mert kicsit korai volt még az újraindítás gombra kattintani!
Másodikra viszont már frissítések után se szivatott, ahogyan az már megszokott tőle!
Mindenre nemet nyomtam, igaz elő is jött a hülye körkörös függőség problémával, hagytam, hogy törölje amit szeretne! Úgy néz ki, nem szabad ellenkezni vele, ha akar valamit, csinálni kell!Mellesleg az volt a megoldás, amit javasoltál, egyből az ati-driver eltávolításával kezdtem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest