- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újra megpróbáltam és azt tapasztaltam, hog végigmegy az install, de azt mondja, hogy basic módba állította a meghajtót, és futtassam az aticonfig-ot vagy desktop-ról az AMD CCC:LE -t. Ez utóbbi nem tudom, hogy micsoda, nem találtam sehol.
Az aticonfig műxik, este több időm lesz beállítani.
Bár, nem tudom, hogy ez az install végi kiírás minden esetben megtörténik, vagy csak a hiba miatt írta ezt ki (basic mód).Annyi biztosan változott a tegnapi install próbálkozás óta, hogy most nagyon erősen scrollozik minden ablak, amikor arrébb teszem, vagy egy weblap, amikor görgetem.
Mint a régi Win98-as időkben, amikor a gyári Standard SVGA driverrel ment egy GeForce.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest