Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#16820480 #76 üzenetére
A teamviewernek van letölthető, futtatható verziója. Ez WINE-n keresztül működik, telepítés és root sem kell hozzá. Kicsomagolod egy könyvtárban és ott a .tvscript könyvtárban van az indító állomány. (Debianon úgy jártam, hogy még csak a 6-os verzió volt telepíthető, de androidos telóra már a 7-es, és a 7-es nem volt hajlandó kapcsolódni a 6-ossal, mert hogy régi...)
Náluk forrást nem találtam, de más esetben igen, forrásból mennek a cuccok.
Az említett régi gépen (vagy inkább mindenhol) meg használj ramdisket, csak egy sor az fstab fájlban a létrehozása.
Valamint a csomagkezelő CCR fülére átkattintva megtalálod a "preload" nevű csomagot, ez egy adaptív előtöltés daemon. Figyeli milyen appokat használsz, stb. segíti a gyorsabb indulást.*valamint az rc.conf-ban könnyű letiltani a nem használt dolgokat, pl. a cups dameont, ha nem nyomtatsz a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest