Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Eső után köpönyeg, ez akár lehetne egy új sorozat címe is.
Utólag tényleg egész jó 5leteket kap az ember ebben a topicban! 
Ez a nagy frissítés tönkrevág idegileg, pedig addig a pontig egész jó barátságba kerültem a Chakrával, MINT után eddig az egyetlen ilyen disztró volt. Már kezdtem rájönni mit kéne csinálnom zárt driveres telepítés után, hogy jó legyen, erre az extra repo- ból teljesen fura dolgok jöttek ki, mikor rákerestem a Firefoxra, persze nem is indult el telepítés után. Nyílt driverrel nagyon nem akar szuperálni a dolog, akármilyen beállításokkal, betűtipusokkal operálok, szörnyen rossz. A driver csere dologra a wiki semmit nem ír, hiába javallottad azt, az Arch wiki kissé bővebb, de nem tudom mennyire használható így, hogy a Chakra levált az Arch- ról.
Várjak inkább a nagy frissítéssel, hátha javul a csomag? Próbáltam a mesa- libgl csomagot leszedni, de gyakorlatilag mindent visz magával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Utólag tényleg egész jó 5leteket kap az ember ebben a topicban!