Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jaja, ha van elég ram én is a vm xp-t javaslom

Nálam is fent van egy darab grafikai progi miatt (coreldraw), ssd-n csöcsül az image, kb. 3 mp a boot (nem mintha újrainditgatnám), rettenet gyors. Lenne is egy idevágó OFF kérdésem: Hogyan kell azekszpít teljest szeparálni a internet-től? Belső hálózat kell, szóval a lekapcsolom a hálókártyát nem játszik
Nem szeretném ha összeszedne vmit ez a marhabiztonságos rendszer - igaz nem böngészek rajta - de biztos ami biztos. -
én így csinálnám:
yum info nagios* - ezzel kilistáz minden csomagot ami a tárolókban (és a gépeden) van nagios kezdettel. Itt megkeresed azt amelyik kell és yum install nagios-akármi.akármi paranccsal felteszed. De ha van yumex-ed (és gui-d) abban szépen grafikusan is megteheted a fentieket
yum install yumex -
Én gparted-el live rendszeren nem egyszer méreteztem már át mindenféle particiókat. Volt, h egy vinyón volt win (ntfs), fedora (ext x, root és /home külön) és adnom kellett még a win-nek helyet (vajon miért...?) elvettem a home-ból - és ha már állítgattam adtam a root-nak is - azóta is tökéletesen megy a rendszer

-
Az xp-t hagyjuk, azt fél / egy évente újra rakta az ember - és nem azért mert új kiadás jelent meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De pl.: fedora. 16 óta azt használom. Ha jól rémlik a notimra 17 került és csak azért raktam újra a 18al mert ssd került bele. Azóta megélt 2 "nagy" frissítést - mindig béta állapotú kiadással - és semmi baja. Az olyan apró hibákat leszámítva, h nincs mindig megfelelő kernel modul "mindenhez", de eggyel régebbi kernel-el indítva megy minden és pár nap felteszik a frissítést. Mit akartam ezzel azt már nem tudom...

A tv meg pont rossz példa (részemről) én 1-2-3 évente késztetést érzek a cseréjére...

-
Leszedtem a dvd iso-t, feltettem vbox-ba. Nem tudom mit nem állítottam be a telepítésnél de egy parancssort kaptam
Ez így normális? Azóta fent a gnome de azért mégis... Mi van azon a dvd-n? Vagy onnan is telepíthettem volna (parancssorból) a dolgokat? Na mindegy
Nézegetem, ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra már rájöttem, h elkezdi valami oknál fogva tekerni az ssd-t (hatalmas i/o terhelést okozva), alig bírok átlépni másik konzolra, h utánanézzek...

Nem szeretném ha összeszedne vmit ez a marhabiztonságos rendszer - igaz nem böngészek rajta - de biztos ami biztos.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)