Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
vettem egy ssd-t, ma este rakom fel a notebookra a centos7-t.
(ubuntuval sokat küzdöttem az elmúlt napokban, de sajnos van valami ami beragad, induláskor is nagy a cpu, restart után megszűnik, majd youtube nézegetés közben időnként megugrik a cpu 15%-ról 90%-ra, és csak restart segit..)
gondoltam kicsit ismerkedni (mert türelmetlen vagyok
) felteszem vmware-be az irodai gépre, megy is, de van pár problémám:- alap desktop telepités, nem tudok ikont létrehozni a desktopra, csak egy iszonyú hűlye másolással.
(ok, ez gnome 3, MATE desktop és akkor a megszokott felület fogad)- wine -t raktam, egy 32 bites exe-t akarok inditani, de mindig ugyanaz a hiba. Nem boldogulok vele. (ez a mikrotik.com-ról letölthető winbox.exe egyébként)
wine install, 1.8.2-0.el7 megy fel a repoból, wine configot inditom, szépen megy, a wine wordpad is, stb.
A drives fülön ott van a C drive, z drive.
inditva a wine winbox.exe-tfixme:service:scmdatabase_autostart_services Auto-start service L"MountMgr" failed to start: 2
wine: Bad EXE format for Z:\home\bacus\Desktop\winbox.exe.visszalépve a wine configuration -ba, drive fülön a Failed to connect to the mount manager, the drive configuration cannot be edited.
.wine könyvtár jogosultságai jók, ha ezt letörlöm (vagy wine remove, majd install), akkor wine configuration -ban újból van drive fül, egészen a winbox.exe inditásáig.
eddig pár 10 (100) helyre centos6 -ra már raktam wine-t, soha semmilyen probléma nem volt, ezzel nem boldogulok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) felteszem vmware-be az irodai gépre, megy is, de van pár problémám: