- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
vettem egy ssd-t, ma este rakom fel a notebookra a centos7-t.
(ubuntuval sokat küzdöttem az elmúlt napokban, de sajnos van valami ami beragad, induláskor is nagy a cpu, restart után megszűnik, majd youtube nézegetés közben időnként megugrik a cpu 15%-ról 90%-ra, és csak restart segit..)
gondoltam kicsit ismerkedni (mert türelmetlen vagyok
) felteszem vmware-be az irodai gépre, megy is, de van pár problémám:
- alap desktop telepités, nem tudok ikont létrehozni a desktopra, csak egy iszonyú hűlye másolással.
(ok, ez gnome 3, MATE desktop és akkor a megszokott felület fogad)- wine -t raktam, egy 32 bites exe-t akarok inditani, de mindig ugyanaz a hiba. Nem boldogulok vele. (ez a mikrotik.com-ról letölthető winbox.exe egyébként)
wine install, 1.8.2-0.el7 megy fel a repoból, wine configot inditom, szépen megy, a wine wordpad is, stb.
A drives fülön ott van a C drive, z drive.
inditva a wine winbox.exe-tfixme:service:scmdatabase_autostart_services Auto-start service L"MountMgr" failed to start: 2
wine: Bad EXE format for Z:\home\bacus\Desktop\winbox.exe.visszalépve a wine configuration -ba, drive fülön a Failed to connect to the mount manager, the drive configuration cannot be edited.
.wine könyvtár jogosultságai jók, ha ezt letörlöm (vagy wine remove, majd install), akkor wine configuration -ban újból van drive fül, egészen a winbox.exe inditásáig.
eddig pár 10 (100) helyre centos6 -ra már raktam wine-t, soha semmilyen probléma nem volt, ezzel nem boldogulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest