Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Trepee
csendes tag
Nah.
Átírtam.
Végre működik a dolog. yum update lefutott, yum repolist is szépem lefutott, kiírta a tükröket.
A nagiosxi telepítőt elindítom /tmp/nagiosxi/ ./fullinstall..
Elég sokáig elszüttyög, és a vége: INSTALLATION ERROR!
azt írja nézzem meg az install.log filet, ami ugyan azt tartalmazza mint amit a rendszer eddig is kiírt.
Valami scripttel van most baja a változatosság kedvéért."The script that failed was: './1-prereqs' "
Igaz már előtte ír 2 ERROR-t
Kiadtam a yum check parancsot, 10 perc után lelőttem mert nem csinál semmit.
Van valami 5letetek hogy mi a ....
van, mit nem frissítettem még, vagy állítottam át, vagy dobjam a kukába az egészet, és próbáljak másik rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van, mit nem frissítettem még, vagy állítottam át, vagy dobjam a kukába az egészet, és próbáljak másik rendszert?