- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :)
Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest