- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
rii
nagyúr
ez , meg az elötte lévö is a www.XXXX.hu moderációs részlegéböl való ....
Anteris
Moderátor szaki,
légyszíves írd már át ennek a topicnak a címét, mert túl vaddisznóra sikeredett erős felindultságomban.
A paraszt-ot kellene kitörülni belőle ha lehet. A többi maradhat, azt megérdemlik.
kösz!
huszmoderator
Rendben.
rien ne va plus
Ide is beírom, hátha itt hamarabb észreveszed.
Kedves HUSZ-Moderátor, ha olvasod, a 20ban légyszives töröld ki a ''Milyen cipő van rajtad'' topikból a 231 és 232 hozzászólásomat kérlek. Véletlen flood történt. Nem tudok emaitl küldeni mert nem működik az emailem.
Köszönöm.
moderator
donez
Whipping Star
Cseréljétek vissza a vetélkedő lányoknak címét.
Szakács Béláné
Egyébként is: ez, hogy ''lányok'' meg ''asszonyok'' politikailag teljesen inkorrekt, hiszen hátrányos megkülönböztetésre ad módot családi állapot alapján. A világ fejlett részein is már rég eltörölték a ''miss'' és a ''missis'' titulisokat, helyette már csak a ''ms''-t alkalmazzák.
Legyen inkább ''Vetélkedő kövéreknek és nem kövéreknek'', aztán győzzön a jobbik:-)
Whipping Star
Szarom le nagyívben, hogy mi korrekt; miért kell lecserélni a címet egyáltalán azt nem fogom fel.
Szakács Béláné
Egy jó oka van: így demonstrálják, hogy ezek megtehetik, te meg nem.
Legközelebb a hozzászólásaidat írják át, vagy a nikkedet valami nekik jobban tetszőre.
Whipping Star
Ennél azért jobban is bele tudsz te kötni a moderátorokba... ez elég gyenge volt.
Szakács Béláné
Ugyanmár, ez csak a jéghegy csúcsa :-)
De most, hogy mondod, tényleg össze kéne már szednem magam, mert megint kezdenek elkanászodni :-)
Na, majd meglátom, mit tehetek az érdekedben :-)
Whipping Star
Az én érdekemben természetesen ne tegyél semmit, hisz nem tudod mi az.
Szakács Béláné
Már hogyne tudnám.
Whipping Star
Te nem vagy én, így nem tudhatod.
jedi1
De azt hiszi hogy mindent tud.
Whipping Star
Akkor sokkal butább, mint gondoltam.
lomtalanítás
Visszafoghatnád magadat.
Szakács Béláné
Akár tetszik, akár nem, mindenkit nagyjából ugyanazok a dolgok vezérelnek az Élet (, a Világmindenség, meg minden) rögös útjain. Téged is, bármilyen különlegesnek is gondolod magadat, körülbelül ugyanaz hajt, mint bármelyik más gerinces emlőst, beleértve a kóbormacskákat, huszmoderátorokat, vagy éppen Torgyánné Cseh Máriát. Érdekeid, vonzalmaid, ambícióid kiszámíthatóak, sőt, előre kalkulálhatóak. Sajnos, ez akkor is így van, ha neked ez nem tetszik, és efeletti éktelen dühödet ártatlan Bélánék lehülyézésén vezeted le. Ez utóbbihoz egyébként kellemes időtöltést kívánok.
Toronyőr
Gratulalok a --------------- topic 40228-as hozzaszolasahoz: ekkora beegest meg nem lattam moderator reszerol.
----------------------------------------------------------------------------
szal azért siralmas ez a www.XXXXX.hu...... :)
azért a PH! a moderátorok-nak jó dolguk van ... ehhez képest mindképp .... -
rii
nagyúr
az ilyen megoldás csak a dühöngö örülteknél kell alkalmazni ... pölö www.XXXXX.hu, ahol van polotikai rovat, vagy mi a szösz ....
ez egy szösszenet egy embertöl....., W.úr-tól ......
...........Pakaszkoggy meg..., én meg majd beléd pakaszkodok..., csak ne dülöngélj, amig kibogarászom a bötüket, amik ráadásul falkába' is vannak... Szóval a fórumok azok az ottan fölsoroltak közül melyik médijamicsodák, vagy miblogok, vagy ilyesmik?
Na, amig ezt eldöntik a nálam sokkal józanabbak, addig én iszom a Söröt, akár júrokomfortosan, akár anélkül, alényeg, hogy sokk legyen és ne buggyant, mer' az má' nem Sör... Egészség!............
.........aki megmondja, miért van a www.XXXX.hu-n idökorlát .....
W. úr:
''................A PoliDilibe' időnként scriptes rohamok vannak, kérem szépen, bemász jópár ilyen friss ''nick'', amit szintén program csinál, aztán teleszórja a zegészet mindenféle hülye topikkal, szintén programból, így aztán mind bolond, aki netán válaszolna rá, mer' scriptnek aztán dumálhat, mig ki nem szárad...., aztán a polmodik agyaggalamb lövészetet tartanak, de közbe' sokk Söröt isznak..., há' ezé' vannak ezek a korlátok, kérem szépen..., hogy mindenki tudjon Söröt inni nyugodtan, mer' ha ehhez adnak időt, akkor elmúl a roham, de ha nem, akkor sem gond... Egészség!...............''
Sz. Bné
''.............Hm... mekkora mázli, hogy a HUSZ-on nincsenek feldühödött szoftverfejlesztők, mi, Wágner?
Vagy lehet, hogy mégiscsak vannak, és a sok gügyögő-, csacsogó-, sóvárgó- és nyáladzótopik szintén szkriptes rohamokból jön? Áááá én ezt nem hiszem el, mert akkor a moderátorok ott is tartanának agyaggalambokat, dehát nem így van, mert ott aztán lehet bujánzani korlátlanul.
Bár... Most jut eszembe!
Lehet, hogy a nagyeszű moderátorok is szriptekből jönnek! De mégse stimmel, mert nem létezik az az ostoba programozó, aki pont a középszerű hazudozás oltalmazására írna onlájn tűzfalat. Ha mégis lenne ilyen, akkor viszont programozni nem tudna. És ez így van rendben..............
W. úr:
''................Te csak ne aggóggyá', a két kupi között nagy különbcség nincsen, ki ezé', ki meg amazé' mórifikálja magát, sőt, időnként a stíl is teljesen azonos, meg a stabil törzsközönség is csupa beutalt, legfeljebb a címke más..., így aztán mégiscsak a Sörivás a legnyugisabb... Egészség!............
szal a PH! nagyon jó igy ahogy van ........ :) -
rii
nagyúr
az a baly, hogy van ez a csávó... ez a gánmen... tök régi reg.... 790 körüli.... sozt most szól csak 1-et ..... de nem irna be még többet ..... akik meg szeretik a PH!-t, azok meg itt rágják a bedobott csontot .....
nekem jó a PH ahogy van .... szép, nagyon szép, gyönyörű, gyönyörűséges, csodálatos, blyútifúll, vánderfúll.... szines egyéniségek járnak ide, mert a rendörállam nem nyomja el az individiumokat ........
1 célom van: emgem ne töröljenek .....
szükségem van a PH-ra, mert csak ..... hozzáértök vannak itt.... nem szeretek fórumozni.... de itt teljesen más ....... -
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :) -
rii
nagyúr
... szerintem azért jók, hogy vannak, mert igy nem vesznek kárba a makogások ... igaz ... vannak pozició hajhászok is ..... de ez meg a máik véglet ....
mivel sok ember törekedik a magasabb pozicióhoz, ezért többet szólnak hozzá .... több hit, több klikk, meg minden, ami a PH!-nak jó, mert minél több a hit, meg klikk, annál jobban el tudja adn a reklámfelületeit ..... részemröl itt a vége... :) de ha tévedek akkot vágjátok hozzám ..... -
rii
nagyúr
én kimondottan nem akartam östag lenni ...... és godlike! sem akarok lenni ... de ez van ... igyekszek minél kevesebbet OFFolni ...... de a ... HAJH ... a társasági élet .... az bezony OFFból áll ... és itt az van .... társaság ...
/OFF
hajrá geddata.... hajrá geddata.... hajrá geddata....
/ON
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest