- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :)
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest