- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest