Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
Aktív témák
-
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :)
Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- World of Tanks - MMO
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest