- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt az ''apróságot'' nem. És akkor sem történ volna semmi. Egy olyan üzlet, ahol még egy emailre sem fét bele válaszlni. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy mit írnak nekik. Tehát annak sem lett volna eredménye.
Az előtted szólónak. Van arányérzékem. Érzem azt az arányt, hogy most lehetne 10db normális lemezem azon a pénzen, vagy lehetne 2800Ft-om. Mert mikor én vettem még annyi volt. Na ez az én arányérzékem. Meg az, hogy nem csak nekem esik szarul 2800Ft kidobása, hanem másnak is. Többek közt nektek is mikor többet kell fizetni egy lemezért. Csak ti is szartok más 2800Ft-jára. Én meg szarok a tiétekre. Röviden ennyi. És van aki többet bukott a princon és van aki többet bukik most a lemezeken. Az arány valóban a ti oldalatokon van egyébként. Mert míg 99nek megfelet a lemez mondjuk 1nek nem. Ez így van, de ez nem kívánságműsor volt a részemről és nem is szavaztattam meg. A demokráciát akkor fogadom el, ha mindenkinek egyenlő esélye van. De ti nem is adnátok esélyt annak aki szívott. Én miért adtam volna nektek? Elhiszem, hogy sokan szívtak ezzel. Én meg mással szívtam. A különbség csak az, hogy tettem ellene valamit. De nem gondoljátok hogy ugyanazokat az érveket felhozni közel 300 hozzászóláa alatt kicsit unalmas?
Pl. GP-Sz legalább próbálkozik valami újjal. És igaza is van. Csak nem tudom miért kellene valakit megfenyegetnem ahhoz, hogy normális legyen? Az ha valakitől normálisan kérnek az nem számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest