Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hequila

őstag

válasz Nyuf #199 üzenetére

Értelemszerűen én sem az össz lakosságra gondoltam, mert valószínű, hogy a 3 éves kisgyerek nem fog DVD-t írni nagy tételben, illetve a WC-s néni sem fog több kakit kiszámlázni, mint amennyit valójában ott hagyott az ügyfél. Azokra értettem a 10%-ot, akik saját maguk végzik/végeztetik a könyvelést, saját maguk írják az adóbevallásukat, és saját maguk döntik el, hogy adjanak-e számlát, vagy se!
    Egyetemi előadásokon nem szoktam ugyan részt venni, de nem hinném, hogy azt mayaráznák el, hogy valójában, un. real time hogy működnek a dolgok. Ez olyan, mintha hurkapálcikákból akarnának egy tökéletes kört kirakni.

Szerkesztek a szerkesztésedre:
    Általában ahol DVD-t árulnak, ott kölcsönözni is lehet. Azoknak írok (persze csak biztonsági másolat szinten) filmeket, akik nem tehetik meg, hogy megvegyék, de ki tudják kölcsönözni. Mivel kevesebbe kerül kölcsönzés+íratás szinten 1 film -> többet fognak kölcsönözni és íratni -> a boltnak nem fog jalantősen változni a forgalma, csak az eladás - kölcsönzési forgalom aránya fog megváltozni! Így a lánc ismét a régi, Te nem fogsz károsulni! Persze ez csak elmélet, épúgy mint a Te elképzelésed, mert ha nem írnék, akkor azok, akiknek írok egyébként sem vennék meg a lemezeket, mert nem tudnák megvenni.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák