Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyuf

senior tag

válasz Hequila #198 üzenetére

Tudod hogy van ez sok kicsi sokra megy...sok 20$ ....
    Amugy meg ez a 10% nagyon irreális,nem lehetne fenntartani egy jóléti társadalmat..
    Lehet,hogy azokban a körökben ahol te mozogsz mindenkinek hasonlo a felfogása de hidd el,hogy családok legalább felében 2 legálisan alkalmazotti állást betöltö szülö van,akiktöl automatice vonják le a különbözö adokat..és tescoba járnak vásárolni és mindenre fizetik az adokat az internetröl meg illegális cd dvdirásrol(''kölcsönzés'' lol:) ) annyit tudnak amennyit a gyerekük max elmesél,de azt se mindig hiszik el.

Szerintem bekéne hallgatnod pár társadalommal foglalkozo egyetemi orára(ezt bárki megteheti) ott elég érthetöen és jol elmondják hogyan müködik a dolog ill. hogyan kéne neki:))

szerk:ja hogy kit kárositasz vele...
    Hát pl engem mivel töled veszik meg az emberek az illegális másolatokat ezért sokkal kevesebben veszik meg a boltban annak ellenére,hogy megtehetnék.
    És ezért a kisboltok kevesebbet adnak el>nagyobb haszonnal dolgoznak>kevesebbet rendelnek igy drágábban kapják a nagykertöl>ez megintcsak növeli az árat

és máris sokkal drágább minden!!!De neked ezt mondhatom,mert szerintem még semmit sem vettél legálisan....

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák