Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DVDdriver
üzenetére
Én már fentebb említettem, hogy tudok egyéb helyeket és bárki könnyen talál ahol dvdhez lehet jutni. Tehát a válaszom: Nem én sem a drága és teljesen legális lemezeket veszem.
A hozzászólásod elejére pedig csak annyit reagálnék,
1,.hogyha tudnék egyéb ilyet ahol princot árulnak azt is felnyomnám.
2. Ha tudtam volna ki a nagyhal akkor azt..., de én ilyet nem tudok.
Ja és te is félre értettél egy kicsit az nem érdekel és nem is zavar ki menniyt kaszált a lemezeken. Csak ne sírjon a szája, hogy most oda minden mert bőven meg volt rajta a haszna.
A b-m -es hozzászólásban csak azért volt említve a bevétel, hogy valaki végre csináljon valamit. Másnem az apehot zavarja, ha ''meglopják''.
Egyébként én sem hiszem, hogy a levelek hozták meg az eredményt. De ezt is mint az előző gondolatot feljebb már kifejettem. És elmondtam (és úgy látszik be is igazolódik), hogy könnyebb valakit hibáztatni és anyázni. Engem meg nem zavar, ha ezt teszik és próbálom elmagyarázni az érveimet. Nem kötelező elfogadni és megszeretni őket, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest