Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oz82
senior tag
válasz Tomix24 #14662 üzenetére
OK! Ez volt a kérdés (nem a teccik nemteccik rész). Ilyen felbontású monitorra volt igényem. Tökéletesen elég az 1440x900 felbontás, max. 720P-t nézek ezen a méreten kb 1,5-2 méterről. Azt nem tudtam, hogy lehet a natív felbontásnál nagyobb képet is ráküldeni, és gondolom a monitor butítja le. A régi monitoraimnál ilyen nem volt, ott out of range volt ha nagyobb képet kapott.
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
oz82
senior tag
válasz Tomix24 #14664 üzenetére
OK. Net, game, kevéske film max 720P ig sztem tökéletes.
Ha komolyabban leülök filmezni akkor arra ott a 32" C6000-es samuAki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
_DiEGO_
őstag
válasz Tomix24 #14732 üzenetére
Nos íme fenn vagyon , eddig semmi gondom - kopkop
Innen töltöttem le a [AMD Catalyst 11.9 RCx Win7] csomagot ... remélem jó lesz a linkelés ...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tomix24 #19622 üzenetére
Hazaérek ránézek erre. Lehet akkor ez kavar Nálam is. Bár nem tudom, hogy hogy van beállítva. A 12.10 telepítése óta tapasztaltam ezt a kikapcsolós-nem kikapcsolós dolgot.
Ha nincs bekapsolva, bekapcsolom, ha bevan, akkor pedig ki.Bár az érdekes az, hogy a monitor DSUB-on megy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Pocok256
veterán
válasz Tomix24 #19634 üzenetére
Gondolom tudod, hogy a HP elfogadja a AMD által kiadott drivereket és elvileg 100% ban kompatibilis az összes driver. És igen a 12.11b Windows 8 kompatibilis. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen windows 8 driver nincs vga téren hp honlapján. Szóval tényleg megköszönném olyan segítségét aki ért is hozzá nem csak szakbarbárkodik
ui.:
Arról nem is beszélve, hogy a win 8 minden drivert letöltött és minden 100% ig működik az összes játék összes eszköz összes program kivéve ezt az egy funkciót. Viszont erre szükségem lenne mivel az NFS legújabb része még nincs profilozva emiatt autómatikusan a integrált vga -an fut és átkéne tenni manuálisan a DG -re.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz Tomix24 #19637 üzenetére
Ez a része a lényeges az írásnak....
Toshiba notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Sony VAIO notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Panasonic notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)Ezek között nem látom a HP -t....
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
mpierre
veterán
válasz Tomix24 #19616 üzenetére
Nem volt elég időm törni a fejem. A képremegés nem akkor jön elő, ha visszakapcsol a monitor, mert megmozdítom az egeret.
Driver telepítés után feláll a rendszer. Elindítok - pl - egy böngészőt és akkor kezd el remegni a kép. Nem tudom megörökíteni, mert hiába készül képernyő mentés, ott az látszik, hogy minden príma.
Ha a Te javaslatod nézem, akkor itt csak a pipát tegyem be és kész? A dvi-s résszel mit csináljak?Mindjárt rápróbálok a 12.8-cal.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz Tomix24 #19708 üzenetére
Na aki elmagyarázza ezt....
A telepítés megvolt, de nem indítottam újra azonnal a gépet. CCC-ben kipipáltam a javasolt opciót, ilyenkor automatikusan beteszi a pipát az alternatív dvi működési módba is. Ezek után indítottam újra. szokásos képernyőremegés megvan. Príma. De most nem nyomtam fel az agyvizem. Egy feles be és jobban megfigyelve a dolgot az egérkurzor mozgatására kezd el remegni a kép.
Aha. Príma.
Rakjam újra a Logitech G700 driverét? Újabb 1/2 óra fejtörés, további 2 felessel fűszerezve. És...!Erre kiszedtem a pipát a javasolt opció, meg az automatán bepipált elől is.
Most nem remeg, nem ugrál a kép, mint a horror filmekben... Nem értem, de olybá tűnik, hogy megoldva. Pipa. Köszönet.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tomix24 #19730 üzenetére
MPC-HC kiírja, de csak fekete kép, semmi más. 12.10-et visszatettem, működik. Szal, a driver kavart.
(#19731) Zsébernardo: Ez volt, mondjuk ezt nem próbáltam ki, de végülis mindegy. Mármint, hogy kivegyek valami beállítást. Visszatettem a 12.10-et. De köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Sanyi19
őstag
válasz Tomix24 #20555 üzenetére
Kipróbáltam az új catalyst-okat.
3DMark-ba (vantage, 11) semmi gyorsulás nincs, néztem sniper elite bench-t ugyannyi fps-t ad(19,8). GTA 4 nem gyorsult, Need for Speed Most Wanted mintha egy kicsit magabiztosabban futna a 13-asokkal mint a régebbivel (12.11beta11). Habár az alagútban még most is csúnyán belassul.
Dirt Showdown benchmark 2-fps-el több lett a minimum érték (34 fps), a 13.2 beta-val mint a 13.1 whql-el ott 32 volt, 12.11beta 11-el is 32-t adott ki. 1440x900 minden max, élsimitás 2x-es.Biztos van olyan játék ahol többet hoz de annyira nem nagy szám. Nincs az az érzet mint amikor 12.10 után felrakm a 11 beta-t és minden gyorsult szinte 5-10 %-ot... Mondjuk 7950-nél az a 2 fps lehet 10 is lenne.
HDMI-t nem használok, ha a az AMD High Def Audio Device-ra gondoltok az nekem 2012.09.21 tehát nem frissült.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
odipapa
senior tag
válasz Tomix24 #20634 üzenetére
Nem. Win7 és BS meg VLC playerrel is próbáltam. Lehet hogy az órajelekkel volt vmi. (tévére+monitorra van kötve, ott bekavarhat az alacsony órajel)
Csak pont filmnézés közben voltam aztán jól felb@........tt, mert az előző (talán a 12.10) meg ZeroCore közben fagyott ki.
Mindegy, a 12.8-al semmi bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest