Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
válasz leviske #7677 üzenetére
Mai naptól tesztelem ccc nélkül a gépet.
Nálam a csoda ccc a 9.11-től elrontotta gépet rendesen: kodekkel meg az egérrel akadt össze.
Sőt az sem kizárt, hogy ezért nem jók az IDE-s cuccok a gépben...
10.2 display driver mai naptól azt kiderül, hogy a ccc okozta-e a furcsa jelenségeket.
Megjegyzem 2004 óta atim van és nagyon is bejött, de a 9.11-től valami nem stimmel a ccc-vel.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
-
vlevi
nagyúr
válasz leviske #18549 üzenetére
"A Firefoxban megint elcseszte a betűket,"
Ez nem Win7, Win8 kérdése. Nekem is randák a betűk, Win7-es FF alatt. Első körben kapcsold ki a FF-ban a hardver gyorsítást. Következő körben lehet bohóckodni a HW gyorsítás, és a betű renderelés különböző beállításaival, szintén FF-ban.
Legkirályabb egyébként a morpholigic szűrés, és az, amit a betűkkel csinál.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz leviske #36509 üzenetére
Nem láttam de megnézem majd!
Amugy nincs uj friss catalyst?
Nemtudom minek kellet erre a szutyokra lecserélni...
Pl ilyet hogy gpu hőfok vagy húzás, vagy venti szabályozás azt sem találom...
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
namito
csendes tag
válasz leviske #36556 üzenetére
A Lenovo honlapján régebbi driver van, mint ami a Windowsban van, ezért onnan nem tudok frissebbet leszedni. Ha nem tudok újabb drivert felrakni, akkor nem tudom használni a gépemet a játékok futtatására. Érdekes módon ez a probléma csak a frissen telepített W10 1709 használata során jelentkezik.
-
shut-u
csendes tag
válasz leviske #36556 üzenetére
Ha annyira értesz hozzá,akkor tudnál ésszerű magyarázatot adni arra,hogy a gyárilag hozzá kapott lemezzel miért megy fel crash/freeze nélkül a driver,a többivel pedig kifagy?
Kíváncsi lennék,hogy mit tudsz amit én nem,mert rendszergazda a végzettségem,igaz nem dolgozom benne 8 éve...
-
namito
csendes tag
válasz leviske #36562 üzenetére
Valójában a 1709 tiszta telepítése után kezdődtek a problémáim. Már nekem is eszembe jutott a 1703 telepítése, csak nem tudom leszedni sehonnan. Azon minden tökéletesen működött. Ezek szerint semmi esély a javulásra, várnom kell az újabb W10 verzióra és reménykedni, hogy a jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest