- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
khalox
őstag
Én ezzel a Catalyst 3.1-gyel csak szívtam. A világ minden kincséért sem akart feltelepülni, pedig BBA Ati kártyám van. (Rad8500 és WinME)
Közölte a telepítő, hogy blahblah hibát okozott az infsetup.exe az unknown modulban. Aztán meg az interneten akart valamit kavarni, ott sem sikerült neki, akkor meg az volt a baja...
...az egészben az volt a szép, hogy úgy elcseszte az egész beállítást, hogy a régi meghajtókat sem tudtam visszarakni, a telepítés végén szép kék képernyő fogadott mindig.
Nagy nehezen visszaraktam a 2.5-öst. De az meg az AGP-t nem akarta aktiválni semmi szín alatt.. téptem a hajam.. a végén sikerült úgy, hogy letöröltettem vele az AGP to CPU-t a rendszerben és újra felismerte. Na akkor nagy kegyesen hajlandó volt 1x-esre beállítani. Most így marad, mert nem veszkődöm vele tovább. (Hiába raktam magasabbra a SmartGart-ta, újraindítás után teljesen levette újra (no AGP acceleration) és hogy rúgjon még egyet rajt, leszedte a DirectX támogatását is, mintha nem is lenne feltelepítve..)
Azt mondom, hogy dugják oda a meghajtóikat, ahol a legmelegebb...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest