Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
tavaszi
üzenetére
APS-C-n nem szokott ebből gond lenni, mivel a képszéleken szokott romlás jelentkezni, ha nincs aszférikus lencsetag a obiban, de az APS-C szenzor elég erőteljesen lenyesi a kép szélét. Ebből következően a látószög is rendesen megváltozik, azzal számolj, hogy az eddigi gyújtótávolságait 1,6-szorosával kell ezentúl számolni. Telénél ez még jó is lehet, nagylátónál kevésbé. Élességgel középen nem lehet gond, a széleken is max nagylátószögnél de ott sem jellemző. De egyébként meg tényleg, ki kell próbálni. Én egy 28-80-ast tettem 400D-re és gyönyörűen rajzolt, a kitobit csúnyán odaverte. Csak hát a látószög jóval kisebb volt.
-
ottkar
addikt
válasz
tavaszi
üzenetére
Én amit feltettem a Pentaxomra pld annak az optikának, pedig van vagy 20 a teljesítménye teljesen szinkronban volt az optika egyéni tulajdonságaival.Egy több mint húszéves Tamron makró pld szenzációs eredményt produkált, de jót is elég sok.Mondjuk a Pentax a legkompatibilisebb az összes gép között a régi optikákkal.
-
ottkar
addikt
válasz
tavaszi
üzenetére
Ezt senki nem tudja előre megmondani. Ki kell a gépen próbálni mert egyáltalán nem törvényszerű hogy viselkedik az objektív az érzékelővel. Általában a nagylátószögűek rosszabb képet adnak mint kisebb látószögűek. De csakis a kipróbálásnál derül ki a teljesítmény. Nincs analóg objektív.Én most vettem egy Tamront meg egy Sigmát ami kirajzolja a teljes kisfilmes kockát pedig nem direkt ahhoz lett készítve hanem általános használatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest