- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
YT-on képesek voltak fél hétre tenni és elindult egy visszaszámlálás

-
boogie84
veterán
-
nitro16
senior tag
19:00-kor Showcase event. Youtube de sok streamer is közvetít illetve játszik majd a multival twitchen .

-
oriic
HÁZIGAZDA
Első este meglesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Corpuscle
őstag
-
nutella1
őstag
-
laceszgamer
addikt
30 szint azért szerintem annyira nem lesz veszélyes. 6-8 óra alatt amx szerintem hozható.
-
zkxdn
őstag
-
gyuromoj
veterán
USA acchoz van egy ps4 kódom:
háromkettőnyolcJ-DKNH-APLN -
KaitouP
nagyúr
-
nutella1
őstag
-
Corpuscle
őstag
-
zozika84
őstag
Pontosan

Deck: Dolgos hétvége lesz ezeket összeszedni

-
Deck
titán
Mindenkire, csak kevesebb időd lesz rá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mindenkire. Írja is a kép, hogy második héten az első heti rewards is elérhető lesz.
-
Roland0224
senior tag
-
Zsírkrétamen
senior tag
-
Zolbak
csendes tag
-
zkxdn
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zolbak
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megvenni előre a játékot. A kérdésem, lehet tudni azt pontosan, hogy a steam-es változat megy-e önállóan vagy kell hozzá battlenet? A steam oldalán nem látom, hogy kellen hozzá külső kliens. Nem igazán találtam konkrét választ idáig.
-
zozika84
őstag
Én konzolra venném. Van egér/bill; Ps5 esetében FoV állítás ,plusz kikapcsolt crossplay mellett kevesebb csaló
-
Shadowfax
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Tényleg abszolút egyéni preferencia manapság. Konzolon, mint fix céleszköz biztosan jó lesz a játék futása és a mögötte lévő support, míg PC oldalon bár nagyobb a személyreszabási lehetőség (grafikai beállítások) de 1001 konfig van a világon, ki tudja, nálad éppen milyen anomáliák fordulhatnak elő. Én a helyedben biztos PS-sel mennék.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom, hogy melyik platformra vegyem meg a játékot
Régebben PC-n voltam az MW2019-et és a Vanguardot, de feltörték a fiókom és kibannoltak, így egy ideje már PS5-ön tolom a játékot egér-bill kombóval. A PC-ben egy 1080ti van, 2k-s monitoron játszok. Azt olvastam, hogy a Steam-es verzióhoz nem kell Battlenet, így gondolom/remélem nem fognak bannolni.
Szerintetek melyik platformra vegyem meg a játékot? PC-n nyilván egyszerűbb lenne, van Discord, haverok azon játszanak, viszont a PS-ssel előbb játszhatok, van már némi cp-m is (nem számottevő), plusz a PS5-ön biztos stabilan fog futni a játék, míg pc-n nem vagyok benne biztos, hogy 2k ultrán/maxon fog menni.... -
Corsa02
őstag
-
Deck
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Corsa02
őstag
-
Deck
titán
-
Corsa02
őstag
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zkxdn
őstag
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zozika84
őstag
-
Corsa02
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zozika84
őstag
Srácok a bétához kell ps plus vagy anélkul is lehet tolni?
-
Shadowfax
addikt
-
Deck
titán
Megértem, én is így vagyok vele. Ezért, kéne rendesen ráfeküdniük a tartalomra, változatosságra stb. Ne csak camo grind legyen minden meccs. Hiába volt remek a MW de én hamar meguntam az egysíkú, majdnem ugyanolyan mapokat. Nem számolva azzal, hogy voltak map-ok ahol nem szetettem játszani.
A CW nem jött be, a Vanguard egy ideig lekötött de meguntam végül karácsonykor a krampuszus, minden égett a map-on Shipment-en baromságnál... -
gyuromoj
veterán
-
Shadowfax
addikt
-
Corpuscle
őstag
-
Roland0224
senior tag
-
stilo18
addikt
-
Deck
titán
-
gyuromoj
veterán
Konzolon kell elofizu a betahoz? (Ps plus vagy live gold)
-
Corpuscle
őstag
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
stilo18
addikt
Most ezt nem teljesen értem...
Előrendeltem hónap elején ps5-ön a Modern Warfare 2-t, de én nem kaptam semmiféle kódot...
Tegnap este letöltöttem a Beta-t, nem fog simán indulni csak holnap este ? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Corpuscle
őstag
-
Shadowfax
addikt
Ha esetleg van valakinek fölösleges PS4 béta kódja, szánjon meg vele. Előre is köszönöm!
-
nitro16
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nitro16
senior tag
Írtam tegnap kérdésként a ps5 topicba de akkor itt is megkérdezem, hogy a codtól kapot email-be 2 kód van (ps4-ps5). Mivel a ps5-t beváltottam így a ps4 nem kell. Ilyenkor azt oda tudom adni másnak és tudja használni minden gond nélkül?
-
KaitouP
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Egy PS4-es early béta kódot én is felajánlanék, üzenetben lehet érte jelentkezni.
-
Vitee
aktív tag
-
Acheron
őstag
-
Spizzi
aktív tag
https://twitter.com/charlieINTEL/status/1570121739421597700?s=20&t=3YSF_rWb82Arz6-3PjT6Ug
Ez az új gunsmith kva jónak néz ki. Hátha sikerül megoldani ezt az idióta hetente cserélődő meta hülyeséget mert ha nem akkor semmi értelme ilyen részletes építésnek, mindenki ugyanazzal a két-három fegyverrel fog rohangálni.
-
hitchins
őstag
-
Con Troll
senior tag
-
Vitee
aktív tag
-
hitchins
őstag
-
KaitouP
nagyúr
oriic earlybe tolja már Xbox-on, a konzol magyarországi nagyköveteként.

-
Roland0224
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
1 db PS4*-re szóló béta kódot felajánlok privátban az első jelentkezőnek!
*Csak az jelentkezzen, aki PS4-en játszik.
-
Jakesz
addikt
120 fps lesz PS5-ön?
-
Roland0224
senior tag
-
Dave567
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Roland0224
senior tag
Xboxra kód ha van valakinek és nem kell neki elfogadom

-
Deck
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Deck
titán
-
zkxdn
őstag
"Jól tudom ,hogy beta kódot fognak a holnapi event alatt is osztani ?"
Jó lenne
-
AD4MINATOR
nagyúr
[Today looking at A.I, new audio engine, campaign footage and more!]
JF youtuber videója, 1-2 érdekességről.. én szeretek benézni a színfalak mögé, szerintem érdekes ezért linkelem
Ha valóban sokat javítanak az AI viselkedésén az rengeteget fog dobni majd a "multi" módokban ahol "elvileg lesz AI is" (warzone, stb módok?)
-
nutella1
őstag
-
Dave567
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Általában az előrendelések addig mennek, amíg meg nem jelenik a játék.
-
Roland0224
senior tag
Jól tudom ,hogy beta kódot fognak a holnapi event alatt is osztani ?
Illetve meddig van előrendelés? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
zozika84
őstag
Ha lesz valakinek felesleges PS early acces béta kódja, attól egy kis karma pontért elfogadom szívesen

(Én xbox-ra vettem meg) -
Corpuscle
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Milyen jó lehet ilyenkor egyedüllállóként, mint Chuck Norris létezni.
![[link] [link]](https://abload.de/img/screenshot2022-09-14aincmp.png)