Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
Hali
A shopban ,hogy működik a fegyver vásárlás?
Hallottam,hogy ami be van állítva loadoutoknál elsőnek azt a fegyvert meg lehet venni shopban.
Ez igaz? -
Roland0224
senior tag
Statokról van valami hír?
Mikor lehet nyomonkövetni játékon kívül? Esetleg az Activision appban?
Illetve wz statokat valahol -
Roland0224
senior tag
Másnak se tölt be?
5 perce checking update felirat újra indítás minden megvolt
(Xbox)Szerk.:
Kiírtam és megjavult🤦🏼♂️
5+ percig vártam -
Roland0224
senior tag
Nem tudom volt-e
De nálam már megjelent a codpoint xboxon szerencsére. -
Roland0224
senior tag
Vault tokeneket hol kéne látni. Bp-ban a jobb alsó sarokban nem mutatja nekem
-
Roland0224
senior tag
Xboxosok
Warzone 2 letölthető már?
Store-ban nem engedi elvileg valami 6gb le van töltve a multival együtt lejött
Vagy majd holnap lehet letölteni -
Roland0224
senior tag
válasz
KaitouP #4513 üzenetére
Nekem épp ezért az a felfogásom az ilyen játékokban,hogy nem költök
Ha költök is csak annyit ami nem fáj ha otthagyom a gamet.
Battlepast egyszer vettem meg codban mindig visszajött az ára sőt már majdnem 2 bp-nyi cp-m van így rossz,hogy nem megy át az újba de ez van. Nem dőlök kardomba
(1,5 éve játszom csak a warzone-t) -
Roland0224
senior tag
Warzone legacy player videó
Egész menő lett.
link -
Roland0224
senior tag
Egyébként
Mit szólnátok egy karácsonyi eventhez?
Nem tudom megoldható -e private matchben vagy valahogy de egy ilyen nagy fórumos kockulást a két ünnep között akkor jellemzően sokan otthon vannak -
Roland0224
senior tag
Srácok
A konzol-pc
Csaló, kontroller, stb vitákat mellőzzük a fórumon mert kikapunk, megint
Létrehoztam a dc szerón egy dühöngő csatornát ott mehet a vitatkozás amíg el nem fajul
De mindenkinek szeretném nyomatékosítani,hogy úgy beszéljen a másikkal ahogy azt fordított esetben is elvárja dc link
Gondolom ez ide is igaz -
Roland0224
senior tag
válasz
AsakuraDave #3981 üzenetére
Hát akkor nem tudom akkor sorry a hülyeségért
Egérrel sokkal könnyebben megy nekem meg gyorsabban inkább
Aim nekemki van kapcsolvakontrollerrel nem minden játékban de codban igen
Le van véve* -
Roland0224
senior tag
Lehet akkor csak érzésre avgy én vagyok béna de kontrollerrel ha 10/2 ha megy lehet sokat mondtam míg k&m 10/8 úgy,hogy codban k&m van 2 órám kb abból egy botokkal🤣
Nem fekszik a k&m de qs-re meg (magamhoz képest) nagyon op vagyok
Kontrollerrel meg 10+ évemSzerk.: A 10/8 arány nem a botokból jött ki🤣
Rendes lobbyban -
Roland0224
senior tag
válasz
zozika84 #3969 üzenetére
Amit nem értek mert kontrollerrel nehezebb azaz lassab a quick scope,mint billentyű egér kombóval. Ha ilyen a játék stílusa miért nem azzal tolja.
Engem tökre lehoz az életről,hogy azt basztatják aki konzolon játszik azért mert a JÁTÉK GYÁRTÓ ELBASZTA AZ AIMOT KONZOLON ezért azok vannak basztatva mindnehol akik konzolosok streamekben,cikkekben,fórumokon is.
Kezd tele lenni a t.köm ezzel a konzolos baromsággal egy hülye elkezdte aztán mindenki folytatja
Mai újságírással is ez a bajom végére nagybetűvel oda kell tenni ,hogy kontrollerrel meg a cikk elejére clickbait cím kell
Remélem hamarosan lecseng ez a baromság -
Roland0224
senior tag
válasz
kill_switch #3902 üzenetére
Igen tudom
Szerencsére nincsenek sokan
De egy kis nerf vagy valami mehetne a jövőben a pajzsra, mondjuk törjön el egy 3-4 tár után 🤣
Amíg nem szaporofnak el elvagyok velük tegnapi srác felhúzott (épp gold camot csináltam) mondjuk utána én hülyeségem volt még 2-3 kört menni vele
De este fáradt volt az agyam a gondolkodáshoz csak a dara ment🤣 -
Roland0224
senior tag
válasz
ricogsm #3886 üzenetére
Igazán nincs mit
Aza a baj a pajzs annyira OP lett tegnap megutáltam. Jött egy csávó körökön keresztül (én voltam a hülye,hogy nem léptem ki rögtön) aki csak pajzs meg dobókés és nem lehetett vele mit kezdeni 1 mp-re kinéz és le is dobott
Végén már felvettem és csatáztam vele 🤣🤦🏼♂️ -
Roland0224
senior tag
válasz
KaitouP #3540 üzenetére
Azért meg kell hagyni hogy a cheat és a tudás mellett van szerencse faktor is.
Bevallom férfiasan több olyan killem is volt már amire azt mondtam ,hogy ez hack gyanús ha ezért nem kapok reportot semmiért pedig tényleg csak szerencse épp úgy rántom épp minden együtt áll.
Kívülről nézve ez hacknek tűnhet
(Persze ez ritka 100 gamben egyszer) -
Roland0224
senior tag
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #3371 üzenetére
Itt egy új link mert az előző lejár majd
Ez korlátlanra állítottam ha úgy ítélitek meg mehet az összefoglalóba is
link
( https://discord.gg/XbGbGC4YyV ) -
Roland0224
senior tag
Rendben szívesen adok modit és akkor tudsz bele te is szerkesztni illetve az itteni modiknak igazából annyi a különbség a sima taghoz képest hogy szobákat tud csinálni meg tiltani embereket ha nagyon elfajul a dolog
Discord link
Fejlesztési ötleteket elfogadok szívesen
Szobát is létrehoztam ennekSzerk.: Ha valakinek probléma adódna a csatlakozással szóljon dobok új linket vagy kiszedem a csatlakozási szabályokat
-
-
Roland0224
senior tag
Tegnap feltettem kérdésnek,hogy van egy ha mindenki úgy gondolja bedobom
Csináltam írogatós és voice szobákat, meg 2 botot
De aztán kirobbant a cheat vita így senki nem reagált
Modikat is kérdeztem áldásuk adják -e rá
Elvileg nincs így mehet szerintemSzerk.: Mondjuk nekem a link nem működik
-
Roland0224
senior tag
Nem tudom mennyire igaz
De pont most néztem egy videót ahol szintén ezt mondják.
Sok embert bannoltak elvileg ok nélkül nem volt semmi cheatje még is
Nem tudom ezek milyen programok mennyire szükségesek. Lehet érdemes tiltani játék idejére
Tény,hogy elég gáz nem használhatsz 3ed party appokat a kiegészítőidhez mert azt hiszi csaló vagy közben a tényleges csalók meg nyomják tovább
Csak megoldják valahogy -
Roland0224
senior tag
válasz
pRoject22 #3268 üzenetére
Jogos
Lényeg,hogy jóval kevesebb mint amit hisznek az emberek
De a tényen nem változtat ,hogy onnan indult és ott van a több
De nem az összes aki így gondolja az magát minősíti
Mint az is aki azt gondolja,hogy az aim assist hack szintű segítség és csak a ravaszt kell húzni -
Roland0224
senior tag
Nem akarok belefolyni de muszáj mert annyi hülyeséget olvasok , hoyg az hihetetlen
1) aim assist az segítség nem az h instant rád rántja olvassatok utána, btw kikapcsolható és ha annyira zavar valakit Cross-Play off vagy vegyél kontrollert
2) PC-n meg /k&m -nál ott a Quick scope ami sokkal jobban működik
Kontrollerrel nem lehet megoldani
Most Mw-ben minden második ember snipe-ol, meg bolt action-ös fegyóval qc-zik
3) nem minden pc-s csaló
Azért mert megöl valaki rögtön csal? Küld el a fenébe voice chaten aztán kiadod magadból és ennyi
Pc-n könnyebb csalni tény de konzolon sem lehetetlen pc-n több csaló van de szerintem amit gondolnak az emberek,hogy 70% csaló az valójában 20-30 maxSrácok pár hete lezajlott ugyan ez a vita
Nem unalmas még? -
Roland0224
senior tag
válasz
Pickle Rick #3206 üzenetére
Amennyiben a modik is rábólintanak én elkezdtem egyet
Belinkelem de nem szeretném,hogy elvegye a fórum elől a helyet
Így tényleg csak akkor -
Roland0224
senior tag
válasz
MikeWazowski #2889 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet ilyen bugos.
Beta százszor stabilabb volt nem volt ennyi bug
Mintha véletlen az alphat publikálták volna.
Én türelmes vagyok csak ezt nem értem. Ha a beta is ilyen bugos lett volna akkor azt mondom oké
De ez így kb visszalépés.Más
Ha benyomtam a dupla xpt de nem fejlődtem gyorsabban várható kárpótlás szerintetek vagy felejtsem el mm úgy értem visszaadják az elhasználtat.
Mellesleg én szívesen vennék dupla xpt ha lenne ilyen opció Store -ban. Battlepas xpt száz évente kapok azt vennék kár,hogy csak fancy skineket lehet venni és hasznos dolgokat nem -
Roland0224
senior tag
Huhh hát azért akadnak bugok
Bőven
Betaban nem volt ennyi
Egy glitchet is találtam. Ha bejelölöd az embert néha rajta marad egész játékra független attól,hogy meghal
Kis wh🤣 -
Roland0224
senior tag
Azt nem értem,hogy a call of dutyba annyira bonyolult lenne konzolon egy fps counter? Konkurencia meg tudja oldani (legalábbis emlékeim szerint pl fortniteban van )
-
Roland0224
senior tag
Nekem bejön
Stabilitás gondok vannak meg 1-2 bug de most tettem le. Kis megszakításokkal persze.
Laza 22 szint lepörgött meg 1-2 fegyvert sikerült kihúzni használható szintre de szokni kell a gunsmitht -
Roland0224
senior tag
Viszont nekem bugos kicsit
Multy közben nem működik a start gomb
Szóval settings, loadout választás elő se jön -
Roland0224
senior tag
Azért van aki már lvl7
Gondolom holnap nincs iskola Zélandon🤣 -
Roland0224
senior tag
Lesz aki ma bepróbálja xboxon?
Ha igen majd tapasztalatokat írtok légyszi?
Ha jó akkor sietek haza eldobok mindent 🤣 -
Roland0224
senior tag
válasz
KaitouP #2442 üzenetére
Nem a fórummal kellett volna kezdenem a reggelt
Gondoltam jó hírek lesznek, mindenki izgatott..
Már megvan a repülőjegy is..Szerk.: Most ,hogy leért a kávé és elolvastam újra. Most őszintén connectivity issues? magyarán akkor vagy megy vagy nem ha nem más pénteken elindul
-
Roland0224
senior tag
válasz
Kalacskepu #2415 üzenetére
Úgy is mindenki megy Új Zélandra holnap
-
Roland0224
senior tag
válasz
KaitouP #2350 üzenetére
Köszi illetve oriic neked is
Arra gondoltam igazából,hogy egy szint lesz-e mindenhol mint ahogy most (wz,mw,cw, Vanguard) ha játszol az egyikkel a fejlődés megjelnik a másikban is
De akkor nem valahol kicsit sajnálom de érhető is
Attól függetlenül,hogy kijön az mw2 nálam még prörögni fognak a régiek is aztán lehet annyira bejön az új,hogy mégsem majd kiderül -
Roland0224
senior tag
Megy
Xbox -
Roland0224
senior tag
Van aki már streameli
-
Roland0224
senior tag
Aaa értem
Köszi mind a kettőtöknek lehet amjd kipróbálom -
Roland0224
senior tag
válasz
zozika84 #1625 üzenetére
Arról nem is beszélve,hogy az aim assist állítható és kikapcsolható 🤣
Xboxon játszom nagyon rég óta és bevallom férfiasan gyakran mellé lövök pláne sniper-rel az nem fekszik nekem de AR-rel SMG-vel is segít az aim assist nyilván de erre pcn is van opció lásd kontroller+ sok konzolos egér billentyű kombóval játszik -
Roland0224
senior tag
Há nem tudom mindenki más ízlések és pfonok de én nagyon élvezem reggel 8 óta pörög, most nyomtam ki (persze -ebéd+ vacsora idő meg szükségletek) meg tegnap este egy 2,5 óra lvl 30 már délután megvolt a fegyók kihúzva amik tetszenek és használok. Nekem bejött engem megvett vannak bosszantó dolgok (gunsmith) de szokható de tetszik a 120 FOV különösen (xbox) nagyon fluidnak érződik a játék. Invasion is bejövős bár így este nagyon sok volt a bot(8-10 legalább/kör) s&d -is meg az új módok 3rd person nem nyerte el a tetszésem de kinek mi
Ha ezt a szintet tartják és javítják a bugokat elégedett leszek nem lesz refund -
Roland0224
senior tag
Cross-Play ennek se nagyon tetszik. Egyedül tök stabil volt 1 fagyás volt.
Mióta haverral játszom (ő ps-es) már 2 kifagyás meg 2-3 fagyás. Reset megoldja de visszalépni nem enged
Tudom béta de remélem javítva lesz -
Roland0224
senior tag
Xboxon is megy
-
Roland0224
senior tag
Cod insta storyba kitette,ha kell kód írd le a platformod🤣
Nem tudom tényleg küldenek -e egy próbát megérhet
link -
Roland0224
senior tag
Xboxra mikor lesz tölthető a beta?
Letöltöttem valamit de az nem az mert 3-400 mb 6db content pack
(Előrendelve ms storeban xboxon keresztül+beta code is van) -
Roland0224
senior tag
Fps-sel, hogy áll a béta ps4 pro-n/ ps5-ön?
Azt hallottam,hogy sima ps4-en 30 körüli -
Roland0224
senior tag
válasz
laceszgamer #724 üzenetére
Ha jól olvastam naponta lesz playlist update
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest