Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hommeros
üzenetére
Nem, ez egy engedélyezett aim assist bill+egér mellé. (volt egy ilyen bug régen, mert joy-jal elerheto pc-n is...ha mar az egyenlo eselyekrol beszelunk. Bezzeg a PC-s jatekosokat nem engedi össze a matchmaking a konzolosokkal arra hivatkozva hogy elonybe lennenk az eger miatt de a valosagban azert mert akkor foglalkozniuk kellene a csalókkal.)
birorichard: nem, nincs ilyen legenda de ha athuzod felette a celkeresztet "tapad".
GhostPetya: koszi, de szvsz egyrészt távolsagproblémák vannak masreszt pedig szamomra nem opcio az FPS gombácskával (PS1-en Medal of Honort jatszottam anno, jol ment de akkor sem). Harmadreszt pedig mivel a PC gaminget szandekosan nyirtak ki, nem tamogatom oket, majd ha bemegy 10€ közelebe megveszem ide.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hommeros
üzenetére
Ömm... igen. Én sem vagyok a híve annak hogy valaki ilyet használjon konzolon, (nem találom fair-nek), de nem tiltott, szóval lehet használni - bannolni nem fognak érte. Ha valaki végképp nem bír átszokni kontrollerre, viszont ad ennyit egy ilyen kütyüért hogy konzolon játsszon, hát rajta.
Konzol gaming más ilyen szempontból, más dolgokat igényel meg, mint PC -n. Én 2 évet CoD 2-tem klánban, majd CoD 4 egy jó darabig, aztán minden más CoD -al is sokat játszottam a Ghosts -ig. Ghosts -t már PS3 -on kezdtem el, nem volt könnyű egy ideig, sokszor ledaráltak... 1-2 hónap eltelt mire tudtam jó eredményt hozni. Aztán később szegődött mellém játékostárs, aki már régóta konzolon játszik, és sokat tanultam tőle is, hogy hogyan érvényesüljek konzolon. Azóta nagyon jól megy a játék, egyenlőre MWR -ben 1.12 -es global K/D -m van, ami nem nagy cucc, vannak jobbak is, engem elégedettséggel tölt el ez az eredmény. (Pedig nem vagyok K/D hajhász...
)Szerk:
(#962) wwenigma Nem tudom milyen árban vannak még ilyen eszközök, én erről tudok itt, ezt ajánlottam. Kollégák biztos tudnak a topikban segíteni, mit éri meg, és mennyiért.
Az a videó egyáltalán nem a valóságot mutatja, mondanám hogy gyere át és próbáld ki, milyen az aim assist PS4 -en, csak hát ezt nyilván nem tudom kivitelezni. De nem ilyen, mint a videóban.
Szerintem szimplán csal a srác. -
birorichard
őstag
válasz
hommeros
üzenetére
Igen, igen DJ, tényleg!
Olyan is volt, azzal lehetett csajozni. Ma meg - van egy yt csatornám x ezer feliratkozóval... Good old times.
Amúgy nem feltétlenül rossz dolog, mert egy-két tehetségesebb embert, igazán jó műsort kitermelt magából - attraktor (bár nem bírom őket), Szirmai Peti(? - azt hiszem), ő sem a kedvencem egy ideje, de jó műsorokat készítenek, az tény. Akin mindig jól szórakozok, az Dancsó, Nekro videóit nézegetem/hallgatom néha, mert értelmes ember, és ha mond is olyan dolgot, amivel nem értek egyet, azt sem idegesítő módon teszi, bár ő még egy másik korszakból(műfajból) jött. Külföldiek közül is kb ez az arány, van 1-2 akit hallgatok/megnézek (angryjoe - kurva jó a körítés, meg belemélyed a játékokba), ign, hirtelen nem is tudok többet) a többi hozza a szokásos ordítozós, sivitózos "színvonalat". Na mind1, tényleg nagyon off már. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hommeros
üzenetére
Csak a szokásos OW féle hőbörgés, egy másodpercet nem szabad komolyan venni. Szar lett a játék egyeseknek, de nem olyan hulladék mint amennyire elmondják. De persze a vérfanok a hozzászólásokban védig a csatornát, mert a BF a zisten és semmi más nem számít.
Félreértés ne essék én is lehúztam a játékot eléggé (69 pontot kapott), de ez színtiszta baromság amit mond. De az OW-től ezt már megszoktuk, nekik ez a védjegyük. (Mint AngryJoe-nak, csak ő legalább jól csinálja) -
Highground
aktív tag
válasz
hommeros
üzenetére
Alakul... csak az a baj, hogy azt olvasgatom, hogy szépen lassan de biztosan fogynak az emberek a PC multiról. Főleg a remastered esetében. Mire lemegy az ára értelmes, "ennyiért már talán megveszem" kategóriába, elfogynak az emberek
Pedig 30 fölött biztos nem veszem meg. Ráadásul remastered nélkül kizárt. Igazából amiatt venném jóformán. Mindegy, remélem szépen zuhan tovább 30 alá, mert ez még mindig 10.500 huf, annyit nem ér 
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Adventi kalendáriumok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Aki meg CoD -ozni szeretne, annak muszáj lenne megszokni a konzolt és a kontrollert, mert ott virázgzik a játék. (Vagy beleöl egy nagyobb mennyiságű pénzt ezekbe a kütyükbe.)
)
Olyan is volt, azzal lehetett csajozni. Ma meg - van egy yt csatornám x ezer feliratkozóval... Good old times.