Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hommeros

őstag

válasz birorichard #882 üzenetére

Ugye! Haverom 3 hónap alatt lett apuka és házas pár fellépés után. :DDD
    A könnyed bohóckodós műfajnak mindig meglesz a maga helye. (bár Dancsó szerintem agyatlanba ment át. Nekro jó dolgokat mond, viszont mivel mond is valamit, így elég kevés a követője. Egyszer beszóltam neki, mikor körutazott, hogy csak nem mosogat? :DDD De vette a poént! ) Persze élvezetesebb, ha intelligens ember adja elő ezeket, mert akkor lesz inger és mondanivaló a 26. adásban is.
    A srácnak abban igaza van szerintem is, hogy a gaming szekcióba tett TheVR próbálkozásokba nehéz belekötni. Nehéz, mert amit láttam pár videót, abban nem csinálnak semmit. De tényleg semmit. Játszanak, átkozódnak. Egy értelmes mondat nem hagyja el a szájukat. Ebbe tényleg nem lehet belekötni. Igaz, a 3. ilyen videó után lefordulok a székről az unalomtól. Viszont szerintem részben emiatt követik őket olyan sokan, mert nincs vélemény, mondandó, ami megoszthatná az amúgy is vitatkozós rétegeket. De ha már káromkodás az igény, akkor zsozéatya is jobb produktumot fabrikál, mint ők.
    Más kérdés nálam a Tech csatornájuk. Na ott az Acer bemutatóban szerintem téves következtetéseket von le, ráadásul többször állít be kiválónak egy eszközt úgy, hogy egy túlárazott középkategóriás "izé". (Pl: MVA paneles, ghostos, rossz betekintésű, 34"!! FullHD monitort 300k-s áron jó vételnek titulált. :DDD ) Egyrészt ezeket ők teszteknek állítják be, de szerintem ezek sima teleshop szintű termékbemutatók, amelyek azt a téves következtetést engedik levonni a laikusok számára, hogy ők szakértők. És ezen a ponton gondolkodtam el, hogy vajon milyen károkat okozhatnak ők ezzel, hogy ultrafos termékeket ajánlanak az amúgy már túl lelkes követőikre? Tudatosan csinálják vagy csak ennyire kukák?

Amúgy én a geek csatornákra rendezkedtem be, mining, android, linux, etc - ezek meg gyakorlatban csak külföldi csatornákon mennek. Angry Joe-n én is meglepődtem, mikor előszór néztem. Azt hittem, nem komplett a csávó, hát mondom, mit fog ez még csinálni a maradék fél órában? Aztán egész jó kis tesztet fabrikált a végére.

Új hozzászólás Aktív témák