Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
üzenetére
Hogy hányan mondják el ezt minden évben...

De nem nagyon van más.Én féláron megvettem a duplapakkot,az IW pár próba után levesbe,a Remastered-del viszont jókat játszok HC-n,igazi jó kis 1 golyós sunnyogós csaták
El lehet lenni.
Viszont csak vettem egy Rainbow Six Siege-t is 15 dolcsiért még karácsonykor...egyfajta pótlék.
Bár ott meg visszaüt,hogy lassabb,stratégiás kütyüzős izé,és a 3 játékmód majdnem tökugyanaz,úgyis minden kör arról szól,hogy csináljuk ki a másik csapatot.
Viszont SD kedvelőknek ennyiből nem rossz,1 élet,sokféle operátor,mind más extra kütyüvel,HC sebzés/fejes azonnali halál,rombolható terep,ügyes gadgetek.Természetesen szigorúan aki nem árkádvonal felé tart.
a "másik" oldalon viszont ami megéri,az egy Origin Access vásárlása.4€/hónap,ezért BF3-4 full,10óra BF1,Battlefront,Hardline...tökéletes belekóstolni abba a körbe.Sőt,aki már nem HC és beleunós,talán a legjobban azzal jár,mert havi 2 sör áráért sok játékkal játszhat,főleg ha kimaradtak eddig,akkor főnyeremény.
Titanfall 2-t nem követem,de mivel nem jön szembe,"csend" van,gondolom nem igazán alternatíva.A Rainbow six pedig elég olcsó,és az már a második season pass-os támogatását kapja,annak jó,aki kommandózna komolyabban.
Infantiliseknek pedig ott az Overwatch,azt is játszogatom,szintén jó támogatottság,most is event van,a Blizzard név,és az se vészes ár.És marad a várás,idén mit akarnak megetetni velünk...de az még irtó messze van,érdemi multis játék nem is várható,mivel a BF1 is ugye most aktuális,abban az érában ugye idénre Battlefront 2 ami várható,de az is majd az idei cod tájékán.
Nagyjából ennyi az általam látott multi helyzet erre az évre.Szerencsére hála a R6-nak,komolykodhatók,a Remastered jó laza puffogtatásra,az Access előfizu pedig mindig aduász,sokminden kimaradt azokból a gémekből...szerencsére úgy,hogy meg se vettem
1200ért meg mit adnak?Már egy mozijegyet,érdemi kaját üccsivel se.Doboz cigit max.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest