Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz #08754432 #1125 üzenetére

Hogy hányan mondják el ezt minden évben... :DDD
    De nem nagyon van más.Én féláron megvettem a duplapakkot,az IW pár próba után levesbe,a Remastered-del viszont jókat játszok HC-n,igazi jó kis 1 golyós sunnyogós csaták :DDD El lehet lenni.
    Viszont csak vettem egy Rainbow Six Siege-t is 15 dolcsiért még karácsonykor...egyfajta pótlék.
    Bár ott meg visszaüt,hogy lassabb,stratégiás kütyüzős izé,és a 3 játékmód majdnem tökugyanaz,úgyis minden kör arról szól,hogy csináljuk ki a másik csapatot.
    Viszont SD kedvelőknek ennyiből nem rossz,1 élet,sokféle operátor,mind más extra kütyüvel,HC sebzés/fejes azonnali halál,rombolható terep,ügyes gadgetek.Természetesen szigorúan aki nem árkádvonal felé tart.
    a "másik" oldalon viszont ami megéri,az egy Origin Access vásárlása.4€/hónap,ezért BF3-4 full,10óra BF1,Battlefront,Hardline...tökéletes belekóstolni abba a körbe.Sőt,aki már nem HC és beleunós,talán a legjobban azzal jár,mert havi 2 sör áráért sok játékkal játszhat,főleg ha kimaradtak eddig,akkor főnyeremény.
    Titanfall 2-t nem követem,de mivel nem jön szembe,"csend" van,gondolom nem igazán alternatíva.A Rainbow six pedig elég olcsó,és az már a második season pass-os támogatását kapja,annak jó,aki kommandózna komolyabban.
    Infantiliseknek pedig ott az Overwatch,azt is játszogatom,szintén jó támogatottság,most is event van,a Blizzard név,és az se vészes ár.

És marad a várás,idén mit akarnak megetetni velünk...de az még irtó messze van,érdemi multis játék nem is várható,mivel a BF1 is ugye most aktuális,abban az érában ugye idénre Battlefront 2 ami várható,de az is majd az idei cod tájékán.
    Nagyjából ennyi az általam látott multi helyzet erre az évre.Szerencsére hála a R6-nak,komolykodhatók,a Remastered jó laza puffogtatásra,az Access előfizu pedig mindig aduász,sokminden kimaradt azokból a gémekből...szerencsére úgy,hogy meg se vettem :DDD 1200ért meg mit adnak?Már egy mozijegyet,érdemi kaját üccsivel se.Doboz cigit max....

• hommeros

őstag

válasz #08754432 #1125 üzenetére

Meg se lepődök az Activision PC-s ámokfutásán. BO3-nál nekem is alakítottak. Én akkor döntöttem úgy, hogy STOP és ne tovább. Konzolon egész jó móka, azt mondják. A BF széria tényleg jobb az én megítélésem szerint is, még ha más is a game metodika.

Új hozzászólás Aktív témák