- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Huh hát nagyon részletesen kifejtetted.
Én is azt gondolom, hogy nem az eladások a fő bevételi forrás. El kell ismerni, ezt jól kitalálták, jól csinálják. Bármennyire érezhető, hogy elvittél az egészet egy olyan irányba, ami nagyon sok régi rajongónak nem tetszik. Igény van rá, pörög szépen, és csakis ez számít(nekik) .Mondjuk én egy speciális eset vagyok a game pass-t illetően, mert nekem ígyis-úgyis van/lett volna előfizetésem. Szóval én igazából nyerek rajta, mert külön nem veszem meg.
De, amit te felvázoltál, az biztos több százezer vagy millió embert foglal magába.Egyébként a platformok közötti CP átjárás, ha nem is lehetséges, de van rá egy jó módszer, hogy ne vesszenek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest