- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia Gennz!
Értem...
Van még két ötletem:
1. Ellenőrizd le,hogy az alaplapod Északi-Hídja nem-e melegszik fel túlságosan,mert elég picurka a hűtőbordája!Nem árt újrapasztázni,ha már ott vagy!Ha szerinted túl forró (mondjuk 40-50foknál több),akkor átmenetileg tegyél rá egy 40x40x10-es kisventit!
2. Próbálkozz a monitorod natív felbontására belőni a játékot!A többit tedd MEDIUM-ra,de semmi se maradjon AUTO-n!
Amit elfelejtettél leírni:
- Pontosan milyen tápegységgel rendelkezel?
- Élsimítást bekapcsoltad?
- Milyen Internetkapcsolatod van?
Ha ezekkel megvagy és még továbbra is fennál a hiba,akkor folytassuk tovább privátban!Ne szemeteljük tele ezt a topikot a próbálkozásainkkal!Ha megvan a megoldás,akkor majd Te beírod ide,hátha más is belefut ebbe a jelenségbe!
-
busman
veterán
Este GL party...
-
gennz
csendes tag
válasz
Undoroid #20991 üzenetére
Szia,
Kösz a tippet, megprobáltam átraktam másik diskre, a jelenség ugyanaz, semmi sem javult.Új rendszer, mostlett újrarakva, nincs rajta se vírus, se adware se malware semmi.
HDD Sentinelell is megnéztem valaki fentebb tanácsolta, minden diszkre aztirja hogy hibamentes.Ha van még ötletetek ne habozzatok
Egy érdekes dolog eszembejutott, javítsatok ki ha tévednék: az alaplapon 24 pines tapcsati van amibe a taprol csak 20 pin megy, viszont a VGAra kulon megy, valahol azthallottam hogy esetleg ha 24 pines tapcsati lenne a lapra dugva akkor tobb aramhoz jutna? (Nemtom ez mennyire allja meg a helyet) de jelen esetben nincs mas tippem.
-
Undoroid
őstag
Szia gennz!
Ezen a gépen szépen mennie kellene a MW2-nek!
Egészen véletlenül nem csak egy winyód van?Erősen ajánlott,hogy az operációs rendszer és a játék külön winyón legyen!!!Nem elég a másik partíció!
Próbálj meg beszerezni egy kölcsönwinyót (vagy az OP-rendszert vagy a játékot tedd oda!) és nézd meg úgy!
Másodlagos javaslatom pedig: KLIKK
* * *
Szerintem az első hat 'játékos' nagyon jól játszhatott,mert a többieknek nem jutott gyilkolás!Vagy másra gondoltál?
-
LamaCube
addikt
Szerintem is futnia kellene rendesen.
Csak MW2-nél csinálja ezeket a laggolásokat?
A single módban is laggol vagy csak multiban?( gondolom igen)
Tudom írtad, hogy minden lowon, de ati kártyával, ha a texturák extrán voltak laggolt a játék még atom gépen is, de gondolom lowon volt az is.
Fraps progit tedd fel és nézd meg az fps értékeket, hogyan ugrálnak.
Nekem volt egyszer, hogy egy vírus 5 másodpercenként 100%-ra ugrasztotta a procit ésezért laggoltam anno cod1-ben. Persze, ha friss a rendszer, akkor nem valószínű.
Próbáltad a vga karid eredeti driverével, mert szerintem a mostani driverek nem nagyon komatibilisek a kártyádhoz. (lehet, hogy ez hülyeség mondjuk)
Én kezdetnek újratenném a gépet, ha régi az op rendszer, de lehet ezen már túl vagy. -
Wans
aktív tag
Ezen simán menniie kellene sztem
-
gennz
csendes tag
Hello,
Van egy kérdésem remélem tudtok segíteni vagy tanácsot adni. Sajnos a MW2 elég élvezhetetlenül fut egy szerintem nem olyan rossz configon, sokszor beszaggat a jatek, úgyis mondhatnám minden második másodpercben, mintvalami hinta... és úgyebár ettől multiban eléggé élvezhetetlen, probáltam keresni a bottlenecket, de nem jöttem rá.A következő a config:
Alaplap: MSI 945P NEO II
CPU: Intel Pentium D 3,4 GHZ (2magos)
RAM: 4GB
VGA: Ati Radeon 3870
Sata Disk
Ati Driver: 10.7 (Probaltam 9.2-tol 10.8ig mindennel, egyedul a 10.7 hoz nemileg elvezheto jatekot foleg kis tereken, nameg persze normalis OpenGL-t (ezt masik jatekhoz: CS)Alabb egy kep amin furcsa hogy GPU folyamatosan 100 korul de ugral, van hogy lemegy sokat
A jatekban az osszes beallitasom lowon vagy kikapcsolva van, 1024*768on jaccom, 24"os monitorom van auto aspect ratioval.
Tenyleg ennyire gyenge lenne ez a config hogy lowban nembirja el az MW2t? esetleg van otletetek?
Elore is koszi!!
/gennz
-
Winne
nagyúr
Vannak ilyenek az biztos, de nem csak ilyenek vannak. Az lenne erre megoldás, hogy egy fegyverre egy körben egy gránát összesen, és azt nem töltené újra semmi, max a one man army. A FAL és az F2000 challengemet én is gl-el csinálgattam túlnyomórészt, mert így volt a könnyebb.
Ma meg átugrom a steames mércével mért 500 órát.
33.4 hrs / 499.7 hrs
-
NOD
senior tag
válasz
busman #20974 üzenetére
Az összes lobbyból lépjek ki? Mindenhol csak gl ill. g18 van. Na meg ami még kiakaszt az a death streak. Az értem hogy kötelezö választani (mellesleg én is a painkillert választottam) de az hogy megy a csávó rálövök egyszer barrettel, szalad tovább, mégegyszer ellövöm szalad tovább (painkiller) rálövök egy 3ikat, last standbe lefekszik és fekve lelö.
Azt meg ügyeséggel nem véded ki hogy a pálya másik feléböl nyomja a gl-t illetve nyomja a gombot a glockal és örul.
-
Winne
nagyúr
Szerintem minden a játékba van integrálva, így minden használható. Max anyázik egyet az ember, ha ki gl-ezik olyan helyről, ahonnan nem is látszik, csak vaktában lövöldöznek, vagy RPG-znek, de nem nagy dolog. Ez csak egy játék. Én anno G18-aztam is, gl-ezni most is szoktam, de megyek sima fegyverekkel is, és nem csinálok drámát belőle.
-
NOD
senior tag
Ebben a szarban az én kimutatásaim szerint 4 fajta ember játszik.
- egy normális réteg (kurva kevés)
- levelhacker, wh-s vagy aimosok csoportja
- a gl-ezök csoportja
- a glock akimbo userek csoportja.
Ezt a 4et meggátolna az activison (ami persze megszunt igy nem fogja) mint a bf-bc2ben egy nagyobb patchel (glock gl kivenné, illetve a cheatereket kidobni a francba akkor a egjobb játék lehetne. Igy nem az.
-
Polllen
félisten
válasz
@rglaaf #20971 üzenetére
Feltetted a pcap driver-t is?
Gond meg addig nem lesz vele, míg nem teszik be a VAC adatbázisba...Bár igazság szerint "csak" csomagkapcsolatokat tudod vele szűrni, így nincs miért ban-ni, de láttunk már sok érdekességet...
Aki alterozik is írjon már privit, hogy is működik ez, mert mintha szervereket láttam volna...Vagy ezek csak sima host-k?
-
Polllen
félisten
Na ma annyi csicska hacker-rel kerültünk össze, hogy ez felkerült a gépemre...
Kíváncsi vagyok, hogy én ezért kapok-e ban-t, míg az aim+wh huszárok vígan garázdálkodnak...
-
bognar110
őstag
Kösszi mindenkinek
-
Undoroid
őstag
válasz
bognar110 #20963 üzenetére
Szia!
Egész jól sikerült!
Építő jellegű kritika: ON
Annyi észrevételem van vele kapcsolatban,hogy a képi anyagnak egy kicsit jobb minőséget kellene hagyni és a zene lehetne butítottabb/halkabb!Mégiscsak a látványon van az igazi hangsúly!
Szép fejeseket osztottál a sniper-el!
A shoti-s aprításodnál külön tetszett az egyik ellen szépen ívelő hátraesése!
Csak így tovább!
-
bognar110
őstag
CSináltam videót [link]
-
F e Z o
veterán
Nagyon szép statok, kár hogy a más játékmódok értékeit nem mutatja.
-
@rglaaf
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #20950 üzenetére
Az usb-s az digitális jelátvivő közeg, effektív a hangminőség jobb rajta, amit a mikrofonon lehet nagyon észrevenni. Ennek ellenében ott van például az xfi és még van pár nívós társa, amiken egy analóg, ténylegesen 5.1 jobb választás lehet, mert zseniálisan keveri a hangokat oda, ahol lenniük kell.
Én spec meg vagyok elégedve a sima alaplapi kártyámmal, amibe egy Logitech hangszórón keresztül csatlakoztatom a fejhallgatómat, ami sztereó természetesen, és eddig sem volt sose komolyabb gondom, hogy éppen honnan jönnek, akik meg akarnak dugni.
A mikim webkamerás, ti tudjátok, hogy mennyire jó a hangja, vagy mennyire sem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #20950 üzenetére
Akkor megvárom a beszámolót.
Az USB-sekben általában van saját hangkártya is és én nem szeretném lecserélni a mostanit.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #20947 üzenetére
Az USB-sek állítólag nem olyan jók, virtuálisan keverik a hangot. Remélem hamar megjön és akkor beszámolok, hogy milyen.
Polllen: tömör, velős hozzászólás. -
Polllen
félisten
Most találtam...
"Chuck Norris got full prestige on Call of Duty, Modern Warfare 2 by simply slamming his face repeatedly into the controller..."
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20947 üzenetére
Biztos nem lesze, ezek eléggé prémium kategóriába esnek már és elég komoly minőségei teszteken esnek át. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a hangja.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #20944 üzenetére
Persze hogy olvastam.
Azért is tetszik mert nem USB-s a csatija hanem 4 jack dugó van rajta. Mostanában már szinte csak USB-st lehet találni. A jövő héten lehet hogy én is megrendelem.
Winne remélem nem lesz gond vele.
-
Polllen
félisten
válasz
Svájcinéger #20944 üzenetére
Oo
-
F e Z o
veterán
Esetleg egy Logitech G35 is lehetne egy alternativa, láttam már használtan 20k körül.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #20942 üzenetére
Megrendeltem a Roccat Kave-t.
Először egy Razert akartam, de nem tudták beszerezni. Ahhoz képest, hogy max. nettó 10 k-t akartam kiadni érte, 22-be fog fájni.
Remélem hozza amit írnak róla és akkor továbbra is wh noobozhatnak. Egyik nap voltam minden: wh-s, aim-es
Ezt a tesztet olvastad ? [link]
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20942 üzenetére
Egész jónak tűnik, most lestem rá. A hardveres része nem akadna össze az xfi-ddel?
-
tupacamaru
veterán
Svájcinéger hol tartasz fejhallgató ügyben?? Én is most nézegettem őket mert le kellene cserélni a 6 csatornás Zalmant mert nincs rajta miki.
A Roccat Kave-t néztem ki én is, csak jót lehet róla olvasni.
Bár nekem a Zalman is jó volt, egy másik játékban ahol jobban voltak pozicionálva a hangok, falon át lehetett hallani hogy hol jár az ellen.
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Undoroid #20939 üzenetére
Szerintem meg felakaszthatná magát a sok csaló, aki egy ilyenben képes nyugodt szívvel csalni, az milyen ember lesz? Földet rá aztán mehetünk tovább...
Amúgy én is foglaltam, nézd csak meg a pontokat.
Csak azért tette be Tupa, mert nem ment a frapsom, és kellett a galériámba.
Ja és az nem Cube volt, hanem b1zarre új neve.
-
Undoroid
őstag
Szia!
Nem egészen arra gondoltam...Elmosogathatna a konyhában vagy feláshatná inkább a kertet!
* * *
Nos,igen!
A többiek csak vaktában lövöldözhettek,mert az orrukig sem láttak!Az AC130-as hőképe azért sokat segített...
* * *
Szép végeredmény!
Gondolom,hogy közben kaptátok a flémet az ellentől?
A Csapattársaidnak milyen killstreak-ek voltak beállítva?Winne-kolléga volt a fő halálosztó,Cube pedig foglalta a pontokat!Jó csapatmunka lehetett...
-
Mappa
addikt
Svájcinéger kollégának ettől megjavult ...nekem sajnos nem
..úgyhogy én már nem is szórakozok vele.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #20936 üzenetére
Kösziköszi.
-
#hpq
aktív tag
Nekem van mostanában egy újabb problémám, ezt dobja ki mw2:
"Your NAT Type: Strict"
Go to www.infinityward.com/nat to OPEN your routers NAT.
Akinek sikerült be állítani vagy linksys routere van az le tudná írni, hogy kell, utána olvastam meg állítgattam portokat se semmit nem ért, mondjuk játszani tudok de, valami gond csak van.
-
t@lpi
csendes tag
válasz
tupacamaru #20925 üzenetére
És ez tényleg igy van.Én már csak tudom
-
Mappa
addikt
válasz
simi762 #20843 üzenetére
DOM-ban öli a sok lámát ..amúgy elég respawn kill a gyerek ....gondolom egész nap ezzel játszik
más: Extended Mags ...eddig nem is foglalkoztam vele de egy TMP nagyon jól jön ..ami meg plusz poén a g18 ba Ext.Mag rakni
..alapból a g18 tele van a tár jósággal ...de ezzel a perkel ...vicces hogy mennyi ideig lehet vele lőni ....hulla jó
voltam is már minden G18 hack noob meg a kedvencem G18 jedi noob tiszta hülyék ...
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #20925 üzenetére
Bevallom a hajam az kevesebb a szakállam is rövidebb.
Winne van egy Logout blogom ott van rólam kép, ha ennyire....
-
tupacamaru
veterán
válasz
LackoMester #20921 üzenetére
Hogy mi hogy hasonlítunk egymásra.
-
-
-
F e Z o
veterán
Itt küldhetsz, magyar nyelvű wiki. Sok sikert neked is.
-
F e Z o
veterán
Úgy látszik ez gyorsabban ment, mint gondoltam. 2:13-kor jött az email a fiókom nevével és új jelszavával. Ismerőseim közül 2 hiányzik. (az egyik tegnap délután rámirt, illetve arra az egyénre, aki a loginommal cod2-zött) Végülis ez legyen a legnagyobb probléma. Mindenesetre tanulságos eset volt. Sűrűbben fogom megváltoztatni a jelszavaim.
#20899 Winne : köszi a segitséget az elinduláshoz.
Srácok : köszi a biztatást és az együttérzést. -
Winne
nagyúr
Srácok akikkel szoktam játszani és nem szégyenlős az dobjon már egy képet a búrájáról pls, kíváncsi vagyok. Párotokat már láttam.
-
F e Z o
veterán
Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs. Csak itthon netezek, meg max egy-két barátomnál esetleg. De rájuk nem gyanakszom. Ma délután, ahogy hazaértem, nem találtam a beérkező leveleimet sem, az összes kukában volt. Meg volt még egy levél, ez 21:22-kor érkezett 07-én, akkor én már rég aludtam:
"Dear amadeus1980,We've received a request to update the contact email address associated with your Steam account.
To complete this process, enter the following confirmation code into the settings dialog you've left open in Steam: TpdrgMRR
Your email address will be used to assist you in changing your Steam password or regaining access to your Steam account, should you ever need help with those things.
If you did not request this change, don't worry - your account information will
remain unchanged. No further action is required.Thanks for helping us maintain the security of your account.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com "
Ekkor változtatta meg a mocsok a steam email cimemet.
Remélem visszajön az account, nagyon hiányzik már a játék. 2 hétig 1 gb ramom volt, azért nem játszottam, utána 1 hétig netem nem volt szolgáltatóváltás miatt, most meg ez.Egyébként nem tudom miért nem lehetett ezt a rendszert úgy megcsinálni, mint néhány oldalnál már bevált, hogy 3 napig vissza lehet vonni az email cim megváltoztatását.
-
-
artiny
őstag
mit kell archivalni,ha a spec ops nem akarom ujbol vegig tolni?
/ujrakell tennem a gamet/
-
Svájcinéger
őstag
válasz
F e Z o #20907 üzenetére
Jah. Világos, hát sajnálom. Nekem is gmailhez van regelve, lehet, hogy megváltoztatom. Bár így gondolkozva lehet, hogy lehet, hisz ha lenyúlják a steam accod, akkor ha hitelesítve van a postaláda, talán pont ez a célt szolgálná. Na ezt jól megmondtam. Remélem sikerül visszaszerezned őket. Hiába, szar ez a rencer. Kiadsz egy csomó lóvét a játékért és lenyúlják.
Hát ráküldtem a winre egy outpostot meg egy spybotot biztos, ami biztos. -
F e Z o
veterán
válasz
Svájcinéger #20906 üzenetére
Volt valve vásárlásom, s ott a steam irta a nevem : amadeus1980. Onnan már csak egy lépés volt új jelszó kérése és az email megváltoztatása.
Megtettem a bejelentést, remélem sikerrel járok. Nem szeretném elveszteni azt a kb. 10 játékomat. -
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #20902 üzenetére
-
F e Z o
veterán
Csak egy dobozos játékom van, a többit steamon vettem. az MW2 tuti hozzávan regelve a fiókhoz, remélem a többi is. Jelszavakat megváltoztattam, s rakok új oprendszert is.
Még örülök, hogy az email cimem jelszavát nem változtatta meg, mert akkor lenne csak még nagyobb gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest