Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Grifid #14850 üzenetére
én is ezer pluszban vagyok csak én 20k killel
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Polllen
nagyúr
válasz LamaCube #14838 üzenetére
Gondolom míg a harrier öl és számolsz, hogy úúúristen mennyi kell még a chopper-hez nem kemplesz, hanem rusholsz tovább...xD
Én eddig csak 2 játékos típusnál láttam in-game nuke-t...az egyik a csaló volt...a másik meg a büdös kemper domination/demolition/HQ-n...
Majd ha egyszer nuke-t akarok, megyek tdm-re aratni, de azért nehéz nekem bemagyarázni, hogy 25 kill-t össze tudsz szedni kemp nélkül...
Amúgy mikor fos az Iwnet és csak lagger hostokat rak be, erősen hiányolom a dedikált szervereket... Szerókkal is találnál olyan helyet, ahol mindent lehet... Igaz, ha ez utóbbi lenne, csak pure HC-HQ szeróra járnék...így viszont minden mást játszok és csak a HC lobby-kat kerülöm
A dlc-ről meg már sokszor leírtam, hogy mennyire drágának tartom, de a mai steam akció csak megerősített benne...d2d-ről nem is beszélve... neszeneked 3k mire nem elég...xD
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Grifid #14853 üzenetére
Mint írtam, sztem kemp nélkül nem nagyon lesz nuke...max egy ritka noob társaság ellen g18 akimboval...vagy shotival...de ennek még nem jött el az ideje...
nem látok abban fantáziát, hogy szuperhíróként megölök 25 embert egymagam, majd egy atombombával szarrá robbantom magam is...
-
Laraxior
titán
hulladék ez az FFA.... felénél se voltunk az időnek,két host lépett le
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jegenye77
addikt
Bratyómnak is összejött a nuke TDM-ben és több alkalommal kellett volna 1 kill hozzá.Egyáltalán nem szokott cempelni és 100% hogy nem csal.Szóval TDM-be is lehet nuke!
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
LamaCube
addikt
Én az első nukem tdm-en értem el.
Pollen
Én a 7 kill megszerzését írtam,hogy nem kempel szerzem meg.Természetesen a harrier után fedezékbe vonulok, ha pedig nem szedi össze a choppert megint megyek írtani az ellent , majd , ha megvan a choppi természetesen megint fedezéket keresek, mert tudva levő amikor a choppi bent van nem tudok futkározni a laptoppal a kezemben.Többször volt olyan, hogy kellett a choppi után 5-6 kill és úgy szereztem meg a nuket.Elhiheted nem a nukera hajtok. kb. a huszadiknál tartok és ha adja adja ha nem nem.
Én a játékot csapatban játszom és a nyert meccsek száma többet ér.Win streak arányom 726 plusszban van.A killem meg 14 vagy 15000 plusszban.És egyébként is az én apukám az erősebbHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
đayW@LkeR
tag
válasz Polllen #14852 üzenetére
estét.
nem nagy feladat többet is az hogy neked nem megy az 1 dolog.
neki ment! igaz ez is a camp egyik fajtája movecamp de Én úgy gondolom ez még mindig jobb mint köcsögcamper aki a távharcot szereti meg amúgy nem hiába van az a sok tereptárgy. jah és nincs neki Glock 182009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
Undoroid
őstag
Szia!
Időnként előfordulnak nézeteltérések!
Polllen jó fej!Biztos,hogy nem akart senkit megsérteni ezzel:
" mint az aggresszív kismalacnak a vakolat... "
Gondolom,hogy csak erre reagál,de Nála valahol lemaradt a megfelelő smiley:
" egyébként is az én apukám az erősebb "
* * *
Szép-szép,de ne felejtsük el,hogy ha a másik csapatban lett volna,akkor nem biztos,hogy eljut még akár a Herrierig is...Sok múlik a csapatmunkán is!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem hátha találkozott már vele valaki.
Konfigom: Gigabyte EP35DS4
C2DE8200 (3.2 Ghz)
2x1GB Ram
GTS250 512Mb
Win7 32 bit
Durva fps laggokat kezdtem észleni a játék alatt, eddig nem volt semmi probléma, de ma elinditom és 40-10 ig laggol az fps, jácchatatlan a játék, nem tudom mi okozhatja, oprendszert is újratelepítettem 2 hete, hátha az volt a gond, de megint csinálja.
Kb a küldetések 20 % tartok, eddig nem volt semmi gond vele.
Van valami ötletetek mi lehet a gond.PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
Laraxior
titán
válasz đayW@LkeR #14865 üzenetére
olyan pinggel nem is csodálom hogy nem találta el senki
-
Polllen
nagyúr
Gondolom akkor nem ismered a viccet...
Aggresszív kismalac rugdossa nyuszika házának a falát...
Nyuszika kiszól az ablakon:
- Malacka ne rugdosd már a falat...lejön a vakolat!
- NEM ÉRDEKEL, ŐT IS LERÚGOM!Az én apukám erősebb beszólásra ment válaszként...
đayW@LkeR
2 percig néztem...domination, de zászlót nem foglalt. 2 hely között kempelt és valljuk be az ellen nem volt nagy szám...persze ettől még lehet az a véleményed, hogy ő egy profi játékos és így kell a domination-t játszani... Én is szoktam 60-80/10-20-t lőni, de object-re koncentrálva, amiben benne van, hogy ha kell inkább lelövetem magam, hogy meglegyen, mint hogy oda legyen a killstreak-m ezért sincs bent a nuke...jelenleg pawe low a legmagasabb...ha megvan 1000 kill, jön a chopper helyette.[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz jokeman #14870 üzenetére
Szia!
Milyen vírusirtód/tűzfalad van?Nem az kavar be?
Nálam az FPS-laggok közvetlenül a VGA-kártyám behalása előtt jelentkeztek!
Milyen grafikai beállításokkal játszol?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz jokeman #14875 üzenetére
Szia!
Valami sántít egy kicsit a dologban!A MW2-ben 91 a max FPS...
* * *
szerk:
Hoppá!
Alapvetően a multiban gondolkoztam...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Undoroid #14876 üzenetére
multiban....
-
LamaCube
addikt
válasz Polllen #14863 üzenetére
Köszönöm szépen apukám nevében is a jó kívánságodat! Megtiszteltetésnek veszi, hogy pont te tojod le és még fel is szeretnéd rúgni.
Az iróniát tudni kell értelmezni főleg, ha smile is van ott.Én a te hsz-ből nem szűrtem le.Lehet én maradtam le valamiről...
De akkor is az én apukám az erősebb
2x annyi győzelem az szép és gratulálok hozzá!
Tehát, ha jól értem pl. van 1000 vesztett és 2000 nyertes meccsed (persze más számokkal).[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
F e Z o
veterán
Ma vagy 10-szer fordult elő velem, hogy a stinger-rel célzok az ellenfél légi erejére, már sipol a stinger, hogy befogta vagy 2 mp-e, azonban hiába nyomom a tűz gombot, nem akar a rakéta elindulni, természetesen ezután leszednek, vagy valamelyik gép, vagy egy játékos a mapon.
H2O über alles!
-
đayW@LkeR
tag
válasz Polllen #14872 üzenetére
ácsi ne kombinálj!! Én nem istenítettem a játékmódot meg hagyd ki a fenhangos szövegedet reagáltam le. ennyi
ezt volt az de azért nehéz nekem bemagyarázni, hogy 25 kill-t össze tudsz szedni kemp nélkül
persze ettől még lehet az a véleményed, hogy ő egy profi játékos és így kell a domination-t játszani... hát nem.
[ Szerkesztve ]
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
bul07
nagyúr
lenne egy kérésem ha megjön a DLC valaki tesztelje már le hogy HC HQ módba hány pályát használ az újakból
kíváncsi lennék hogy menyi az esélye hogy valamelyik pálya hiánya miatt kirak az adott csapatból( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Undoroid
őstag
-
dokee78
félisten
Na volt este egy kedves TDM ező a Demolitionon.
Amikor már Atomot nyomott 25-0 aránynál ki is léptem.(A bombákra ment mi?)
Egyszersem találkoztam vele a pályán és Aranykoponyás Prestige volt.Magnum Akimbo-val lehet tarolni elég durva
-
bul07
nagyúr
válasz boogie84 #14893 üzenetére
úgy értetem hogy aki HC HQ játszik beírhatná ide hogy majd az új pályák közül hánnyal futott össze
pár nap alatt kiderülne hogy hányat használ az újak közül és hogy nekem megérné e megvenni a DLC-t mert ha 1et 2őt használ felesleges számomra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Winne
nagyúr
Ma meglett az EMP emblémám amire hajtottam, betettem a nuke-ot, a második pályánál kör elején telefonáltam, majd elkezdtem tolni, 22-0-nál vége lett. Hát mondom agyam kitekerem a fejemből és kidobok az ablakon most már. Olyan nagy kérés, hogy egy szaros nuke összejöjjön már?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
frame>24
addikt
sose értettem, hogy ez:
mit akar ábrázolni, de a neve után még egyértelműbb.:[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
LamaCube
addikt
Ha minden igaz mind az 5 map bent lesz demolutionba, így nekem megéri azt a pár ezrest a dlc.
Ehh...beleolvastam a BC2 topicba. Vannak ott is gondok rendesen a játék fagyásokkal és egyéb dolgokkal. Az admin szabályok és kickelésekről nem is beszélve. Itt mostanában nem olvasok ennyi problémát. Sőt valami patch is fizetős amcsiban.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest