Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
omega88
csendes tag
Nekem meg van X-Box on is de PC n is, de PC-n kevesebb dolgok vannak mint X-boxon.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz Black Dragon #15848 üzenetére
Mindkét játék marha jó.... ne ezekkel fikázz kérlek!!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
wwenigma
Jómunkásember
Még nem megy az invite.
Origirol csak akkor, ha mar majdnem perfekt lesz. Csalókkal kiemelten foglalkoznak, de azok lesznek-voltak mindigis. MW2 DVD meg kikerül a polcra, hogy emlekeztessen, mi torténik ha jogtiszta szoftvert vesz az ember...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Winne
nagyúr
válasz AssasinMate #15844 üzenetére
Te tényleg retardált vagy?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Black Dragon
addikt
Az ilyenek sose adják fel, addig csinálják, ameddig betiltják a játékot.
-
Winne
nagyúr
válasz Black Dragon #15858 üzenetére
Az ilyenek menjenek tanulni, vagy ha mindenáron játszani akarnak, akkor kérjenek Lego-t vagy egy Rubik kockát szülinapjukra, akkor talán nem lesznek debilek egész életükben...
-
AssasinMate
csendes tag
válasz Black Dragon #15858 üzenetére
Honnan veszitek hogy egyátalán csalok...
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
Winne
nagyúr
válasz AssasinMate #15861 üzenetére
Te tényleg retardált vagy!
-
AssasinMate
csendes tag
Elnézést de mért is lennék retardált?
Nem csalok.
Nem játszok tisztességtelenül.
Nem rontom más játékát.
Megbántam hogy csaltam.Most mondja meg valaki mért kell most szídni?
[ Szerkesztve ]
.n.1.|Assassin ||| www.xfire.com/profile/qpakmate | Steam:asdkhaa, cukkar (ezen nem mindig én vagyok) |
-
dokee78
félisten
válasz AssasinMate #15861 üzenetére
Te nem normális emberke tessék olvass.
Olvass barátom!
Olvass még!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Véleményem szerint sokan átmennek "oda" majd csalni az eredetisek közül is.
Gáz,hogy lesz ingyen DLC-jük.
IW add olcsóbban nekünk![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Aki nem aimozik,nem wh-zik,de mondjuk keresi a heckelt szervereket az csaló?
többség dönt... egy kis felmérés[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AssasinMate
csendes tag
válasz Laraxior #15865 üzenetére
Szerintem nem csaló. Végülis teljesen random szerűen dob be hackelt szerverre ezért szerintem egyátalán nem csalás.Az lenne a csalás a te csinállnád a hackelt szerót.
-
Grifid
aktív tag
Igen.
Az én szememben szemét xar csíter az is aki level hacket használ.
Egyébként egyre több az idióta csíter igen szar stattal.
Nézem a killcamet látom jön ám a gyerek és olyan ügyesen hogy a célkeresztje végig ott van a "you here" felirat alatt picivel (úgy fejmagasságban) ettöl függetlenül minuszos a statja a pálya végére, biztos belezavarodott a wallhackbe amikor többen is voltak elötte.
Tévedés ne essék nem kiabálok mindenkire csítert, elismerem amikor valakinek jobban megy vagy látszik hogy nagyon ott van a szeren. A csíter listámon perpill egyetlen fajankó van akit még nem bannoltak. Egy másikkal pedig összefutottam aki újra vette a játékot, de továbbra is csal... -
wwenigma
Jómunkásember
Nagyon j oez az LS86W (vagy mi) GRIP-pel. ) Ennyi noobozast meg nem kaptam.
Bar az is jot tett szvsz, hogy a 80/25-ös DIGI-n irtozatosan kicsi a pingem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dokee78
félisten
Az nem csaló a szememben,de hiába keresi ha nem ő dönti el hova lökik be.
Ha ő döntene,hova megy és úgy keresné akkor azt én elítélem.Szenvedjen meg mindenki a Statjáért legyen az rossz vagy jó stat.
Az enyém rossz,de a haverommal játszom és jól elökörködünk közben Skype-on. -
Laraxior
titán
válasz wwenigma #15868 üzenetére
próbáld ki akkor az AUGHBAR-t...az mégjobb én is L86al kezdtem,aztán jött az
Eddig 2/1
bár az úr szerintem nem fogta fel a kérdést. nem lvlhack használata a téma,hanem hackelt lobby
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
Csalónak nem mondanám...,de aki direkt, azért megy ground warra (tudvalevő, hogy ott van a legtöbb hackelt lobby), hogy hackelt lobbyt keressen, azt nem sok válassza el az lvl hacktől.
Az lvl hack számomra csalás!
Magyarul ártatlannak hinni magad abban, hogy nem tehetsz róla az kicsit álszent dolog szvsz. Hiszen direkt keresed a hackelt lobbyt. Ennyi erővel tolj egy lvl hacket.
assasinmate
Ha nem írtál volna, bölcsebb maradtál volna...
itt senki sem szereti a csíter férgeket...(bocsánat a férgektől)[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
believil
tag
válasz Hunter2 #15799 üzenetére
(#15873) Winne: Ez mondjuk a Steam szerint levelhacnk-nek számít. Mármint a visszaállítom a statomat dolog. Hozzáteszem tök jogos, hogy lemented, és a szar crackelt szerók után kapott kétmillió xp-t letörlöd, és visszaállsz a régi szintedre, de én úgy tudom, hogy sajnos ilyenért már dobtak ki játékost. Holott ez tök érthető, én sem örülnék, ha valaki szétbEszná a statomat, mert szerinte tök jó a cheater szerver, és az onnan dőlő háromszázkettőmillió XP egy gyilokért... Szal jogos, amit csinálsz, csak ügyelj, hogy nehogy egyszer úgy gondolja a steam, hogy hoppá-hoppá valami nem stímmel...
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Nos sajnos ismét beleszaladtam egy szemét szeróba és minden fegyverem 100% os és a sárga terepszint is megkaptam.
Gratula.
Minimum a ötödik eset volt. -
tupacamaru
veterán
Megvan végre a SCAR-H-ra az arany embléma. Nehezen akart összejönni az 1000 HS.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
jegenye77
addikt
válasz AssasinMate #15866 üzenetére
Tényleg ne hecceld itt az embereket!!!
Oké hogy BANNOLTAK meg hogy nem szereted ezt a játékot és hogy a BBC2 az jobb számodra.Legyen ennyi és kész.
Törődj bele hogy neked nem megy az MW2 és kész./béna vagy ennyi/Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Valaki írta előttem hogy az a legszebb mikor egy béna csaló ellen nyerünk.
Most be is bizonyosodott hogy igaz.Jó volt a GAMMA! /így enyhén ittas állapotban is/
Bár az is igaz mikor ketten voltak akkor nem sikerült nyerni.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Grifid
aktív tag
válasz believil #15874 üzenetére
Nem számít levelhacknek a mentés visszaállítás.
A megoldást a steam is támogatja sikertelen mentés esetére, hogy ne kelljen a felhasználónak egy technikai hiba miatt újra kezdenie az egészet az elejéről.
A hackelt host pedig eléggé nagy technikai hiba szerintem.Laraxior!
Nem tévedtem el hogy a levelhacket is szóba hoztam, véleményem szerint az hogy valaki direkte keresi a hackelt hostokat az ugyanolyan csaló mint aki bármilyen hacket vagy csítet használ.
Dokee78!
Viszont az az ő döntése hogy bent marad-e.[ Szerkesztve ]
-
henesa
aktív tag
válasz Grifid #15883 üzenetére
Ez most komoly DIREKT KERESI a hackelt hostot a direkt keresés akkor azt jelenti hogy fel mer menni ground war hostra hát vetessétek ki az IW-vel a menüből ,nem fér a fejembe hogy a mélyentisztelt IW-net mellett hogy lehet direkt keresésről beszélni
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Tom6
aktív tag
Egyik t****nt oldalon (biztos többön is) már fennt van az alteriwnet progi+dlc maps, és állítólag működik.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Nyugi.... mielőtt púposra vernéd a homlokod valamelyik falon!
Teljesen különálló a rendszer a mostani IWNettől. Nem fogunk a crackelt játékkal lövöldözőkkel találkozni.
A tömeges kérdés az, hogy ha valakinek eredeti játéka van és crackeli a DLC-t, akkor az tud e a normál játékosok között az IWNet-en a Stimulussal játszani. Véleményem szerint a válasz: NEM. Max annyit ér el, hogy bannolják a játékát.Más: meglett a 2. nuke-m! Természetesen rám aggatták a cheater jelzőt!
Grifid: egy "fóromtárs" hozzám is bejött lvl hackért. Ha jól emlékszem elküldtem a picsába!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
dokee78
félisten
Az alteriwnet progi+dlc müködik és fog is müködni,mivel senki nem tud ellene tenni.
Steam és Iwnet független.
Én letojnám,hogy megy nekik ezzel a módszerrel,de az idegesít,hogy van ingyen DLC-jük.Viszont elvileg nincs védelem,tehát a legprimitívebb csalás is működik és sok eredetis csaló is át fog oda menni.
A barát meghívás még nem működik,de folyamatosan fejlesztik és az is lesz. -
Black Dragon
addikt
válasz AssasinMate #15863 üzenetére
Amugy ez az AssassinMate biztos, hogy egy kisgyerek, egyrészt abból, hogy csal, mert ugye a gyerekek látják abban az örömüket, hogyha más játékát elbasszák, és tökjo, hogy nemkell semmitse csinálni, csak a bal egérgombot nyomni. Vagy még ebből is kiderül "Most mondja meg valaki mért kell most szídni?" annyira tipikus.
De apu biztos annyira jofej volt, hogy vett neked egy másik cod6 ot, tökre jófej lehet.
De örülönk, hogy nemcsalsz tovább, remélhetőleg ígyis marad.
-
believil
tag
válasz Grifid #15883 üzenetére
Nah...ez jó hír. Én valakiktől hallottam egy fórumon, hogy ezért banoltak embereket, de ha nem így van, és csak szóbeszéd, akkor ez kifejezetten jó. Egyébként én még nem futottam bele ilyen sok-xp-s szeróba szerencsére, de mondjuk én csak ffa-t, és tdm-et játszok...lehet, hogy ott nincs annyi hacker/cheater. A hackelt host nem tenchnikai hiba, hanem bizonyos emberek gyopársága... hack-matyik...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
1. Az egész Userdata mappát ki kell menteni,hogy ha hackelt serveren lennék és vissza akarom állítani?
2. Ez a módszer tiltott vagy nem?(Bannolhatnak érte?)
3. Ha a hackelt serveren minden challenge stat mexra ugrik és utána visszaállítom az előzőt akkor a Steam nem írja felül a visszaállítottat azzal amit ő ment el? -
Grifid
aktív tag
válasz dokee78 #15898 üzenetére
1. Igen, Plusz törölni kell a players mappában lévő .stat fájlokat visszaállítás elött. Steamnek futnia kell!
2. Nem. Olvass utánna a steam fórumon, ott is le van írva.
3. Na ez mókásabb. Ha nem fut a steam visszaállításnál akkor automatice megmarad amit felül akartál írni, ha program indításánál megkérdezi (ez új funkció az utolsó patchel jött be), hogy a steam cloud mentését kívánod használni vagy a gépeden lévőt akkor a gépeden lévőt választod és kész. Viszont a steam cloudot csak akkor írja felül ha a visszaállított statoddal belépsz egy menetre. Akkor a pálya végeztével felülírja a steam cloudot és innentöl egyezik a 2 mentés.[ Szerkesztve ]
-
Tom6
aktív tag
válasz dokee78 #15898 üzenetére
Igen, az Userdata mappát kell kimenteni. Én még decemberben másoltam vissza, mikor 1es szintre visszaugrott a statom. Végül is a saját adataid vannak benne, nem hinném hogy bann járna érte. Olyan hackelt hoston szerencsére még nem voltam, ahol a challengek is felugranak.
Szerk.: Megelőztek[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest