Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
germanh
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz germanh #5701 üzenetére
de minek raktok fel minden sz*rt mikor még nemis kell?
jöjjön már valaki..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
germanh
senior tag
válasz Sirandrish #5703 üzenetére
eddig mindig felraktam, max egy-két napig kevesebbet játszottam...cod1/2...
Enjoy the pain!
-
MaciG
addikt
válasz Sirandrish #5697 üzenetére
Milyen xerverről van szó? Én is megyek ha van még hely
mod: Jah nem tok menni, nekem is 1.3 van fenn
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #5694 üzenetére
itt sokkal fárasztóbb mint 12v12-be mondjuk domi előtt volt egy szabi is
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #5703 üzenetére
majd ha lesz mp-be auto refresh akkor felrakom, addig minek?
-
gyiku
nagyúr
van meg game?
hüllő
-
Sárpac
nagyúr
Valaki tud csítmentes szervereket mondani, mert most már nagyon tele a tököm az ilyen kis pöcsökkel akik whznak aimoznak feszt?!!
Köszönöm!![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Mégpedig az, hogy miután lemennek a videók majd bejön a menü, aztán betöltöm a játékot és kidob az asztalra.. Nem tudom mi lehet a baja. Egyszer már tudtam vele játszani 5 percre akkor szépen ment 1024be mediumon, de utána megintcsak kidobott win-be.. (Gépem az adataimál.)
Mit kéne tennem, új driver, op.rendszer,legújabb DX??
Légyszi segítsetek!!
Üdv. -
sanka
csendes tag
sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy, hogy lehet Magyar szervert találni.
COD2-vel sokat játszottam Magyar szervereken, de ott volt egy program
amivel megtaláltam a hazai oldalakat.
Most vettem meg a gamét és nem tudom,hogy keressek.
Köszönöm a segítséget. Egy amatőr...üdv:sanyi..
-
Sirandrish
legenda
Istenem..el se hiszem...
Én leszokk a gránátvetőröl hogy mindenki örüljön erre mindenki azzal jön.
Boci ideje lenne csinálni valamit nem csak igérgetni mert ennek így semmi értelme...Mondtam...10.-én utalm a pénzt (+-1-2 nap) add ide az Admin jogot majd én rendet rakok...vagy ha nem bizol bennem akkor csináld te...
De te is bennevoltál mikor beszéltünk róla itt is a szeron is mégse csináltál semmit...
nemkell kivenni belőle..egy kick annak aki használja..majd megunja..
vannak még emberek akik jönnének...de így csak elb*sszák annak a játékát aki játszana normálisan..vagy csak nekem nem szabad használni?
nem értem az egészet de már annyira nem is érdekel...csinálj valamit vagy majd én csinálok de így ennek nincs értelme.Bocsi ha "durva" vagyok de nagyon felbosszantott hgy én ugye aki semmit se tud csinálni ugatok persze mindenki leszarja te aki tehetnél is valamit nem tesz semmit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
hmm...nekem is javasolhatna valaki valamit még... nem hiszem el,hogy ez a tetű gém egy ilyen konfigon,ami nekem van,mégcsak egy tetves képkockáig se jut el...már úgy vagyok vele,széttöröm a rohadt lemezt,ahogy van,mégcsak el se adom,bosszúból...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #5708 üzenetére
ez most egy sz*r volt..egy undoritó semmi...egyszerüen lesza*rja mindenki amit mondtam..de nem baj..megyek más szerra..legalábbis addig amig nem kapom meg az Admin jogot vagy amig valaki nem csinál valamit.
Én leteszem a Gránátvetőt mert mindenki ugattt én meg mondom..jó legyen olyan a hagulat hogy jólegyen erre mivan? mindenki de MINDENKI...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
na mi van, most lett 1.3as a server? toccsek le peccset?
hüllő
-
ricsy888
senior tag
válasz ricsy888 #5714 üzenetére
Szerk: mellesleg a demónál is ez volt, szóval arra nem lehet fogni, hogy "mert nem eredeti".. (amúgy csak azért szedtem le mert mielőtt megveszek valamit szeretem kipróbálni, hogy tetszik-e, na meg az ilyen esetek elkerülése érdekébe)
Szerintem a gép elég hozzá, mivel mint már írtam 1x ment szépen csak utána is kidobott -
fpeter07
veterán
Az 1.3-as pecs visszafele is kompatibilis?
#5721: ja[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz BandiHUN #5718 üzenetére
nem a géppel van a baj...
Utolsó kétségbeesésedben egy Winreinstall esetleg?
vagy már az is volt?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyiku
nagyúr
-
szabo01
csendes tag
hello
azt szeretném kérdezni,hogy az mitől lehet,hogy játszani akarok multiba és akármelyik serverre be akarok lépni azt írja ki,hogy server disconnected,10 serverről talán ha 1-be be tudok menni néha,de az is elég ritka.
Ha valaki tudja akkor írja már le,hogy mit lehet vele csinálni.
köszi. -
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #5719 üzenetére
Nem kell leszoknod a gránátvetőről, benen vana játékban lehet használni aki ugat az had ugasson nevessél rajta csak, ez van. Te ne alkalmazkodj más hecceihez, ha az tetszik és azzal megy akkor használd.
-
germanh
senior tag
szerveren senki...
Enjoy the pain!
-
Sirandrish
legenda
én leteszem mert ha 20 emebrből csak én vagyok az aki szereti a többiek rühellik akkor alkalmazkodom..de hamás nem képes erre annak érdekében hogy élvezetes legyen a game és ne egy randm tüzijátékról szoljon akkor pekk...megyek máshova...
Egy normális társasággal való játszásért még pénzt is áldznék de ha rajtam kivül senki se tud engedni egy hangyányit az elveiből akkor bek*phatják...
-
MaciG
addikt
Ez nem tudjátok mért van?
Error Eddig ment ezeken a xerókon
BANZAII
-
Boci_83
őstag
válasz Sirandrish #5717 üzenetére
BNah most csináltam, kivettem a gránátvetőt, újraindítottam a szervert és inenntől 1.3-as Patcet kér a szerver. Ez nem rajtam múlik, a szolgáltató állította erre.... Sry
Mindenki töltse le az 1.3-s petchet.
Granyóvető elvileg kivéve....**********
-
Sirandrish
legenda
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #5738 üzenetére
köszöntem szépen ..bár ma lehet már nem megyek max azért hogy megnézzem betudk e lépni majd 1.3al..
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
nem baj..k*rváva felhuztam magam...meg még az 1.3as peccs sincs meg...
-
gyiku
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
replika
tag
Pffff 5000+ hozzászólás... bocs de ezt nem lehet végigolvasni.
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem a játékkal kapcsolatban, nálam az összes játák gyík volt eddig a CS után, a Battlefieldet is beleértve.
Ennek az az oka, hogy nálam egyetlen single player sem állt meg a multival szemben!
A Battlefield és az American Army ott halt meg, hogy rééémes volt a szerver ellátás, pingek az égben, gyík szerverek... A másik, hogy a szerver kereséső engine volt annyira idegesítő, hogy inkább nem is játszottam mert csak az idegbajt kaptam.Ezen szempontok ismeretében érdekelne a véleményetek a játékról (régóta keresek a CS-hez hasonló élményt nyújtó gammát, ezt látom sanszosnak a leírások alapján).
Fontos lenne még tudnom, mit is takar itt az úgynevetett cooperative mód, mert a bátyámat is rádumálnám, ha használható a gamma ilyen formán. (Még Amigán nyomtunk cooperativban, de azóta sem láttam értelmes, jól megoldott cooperative játékot.) A cooperative módot a single verzióban, vagyis a történet fonalán is lehet-e használni, vagy csak a multiplayer elfoglalgatós játékmódban.
Azért is érdekelne ennyire részletesen, mert mindkettőnk gépét 0-ról fel kéne építeni ehhez a játékhoz, vagyis nem kis beruházás lenne és nem szeretném feleslegesen beleugratni valami gyík dologba, aminek csak(!) a single módja használható és az is csak soloban.
Sajna a single mód számunkra csak a hab a tortán, ha az is megtetszik. szigorúan multiplayerek vagyunkKíváncsi vagyok mi a véleményetek pro, vagy kontra.
cya
-
Sirandrish
legenda
nah megnézem fel-e tudok menni aztán lehetmaradok 10 percre
-
vzsolo2225
tag
válasz fpeter07 #5732 üzenetére
Esetleg azt is meg tudnád mondani, hogy mi okozza?
Eddig azt sikerült felfedeznem, hogyha az elején, a kapcsolódásnál lassabban dolgozik, akkor kidob alacsony pinges szöveggel, ha pedig tovább jut és utána a pályát tölti lassan, akkor pedig server disconnected-el száll el...
Van valami max. idő ameddig lehet csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest