Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
amit csinaltam videot (slowmotion, linkeltem is) smplayerrel nezem, abban lehet allitani a sebesseget, ha 6x-ra rakom, akkor faxa. mivel lehetne magat az avit 6x speedre tolni, ne a lejatszot kelljen mindig?
hüllő
-
fiftyke
tag
Pl: vegasban videóra jobb klikk-> Properties-> Play-back rate -t 4,000-ra rakod
http://own-age.com/vids/14082
-
fiftyke
tag
Muszáj ezt vágnom, mert moviemaker vagyok egyik leghíresebb cseh moviemaker gárdánál [Ego off]
-
kavicssli
addikt
Már kérdeztem régebben de nem találtam ideáig..és a COD hoblapon olyan jól tették fel a kérdést hogy muszi belinkelnem Hello! Van olyan mod cod4hez, amivel lehet custom mapon játszani, ugyanakkor megmaradnak a modnélküli játékrangjaid? Szóval, mintha nem is futna mod.
Na COD fanok egy linkel megdobhatnátok ha létezik ilyen...esetleg COD4 magyarosítás?
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
fpeter07
veterán
Voltam egy szemetes szerveren, egyik aimozik, én akkor már gránátvetőzök oszt: no gl láma
-
pityeszka
őstag
válasz fpeter07 #13611 üzenetére
Én is ezen a szerón járhattam,ment az aim reggel óta ha kell,ha nem.Ha még rászólsz vmelyikre rendesen elküldenek a jó k**va anyámba!!Szánalmas nemigaz,hogy nincs vmi megoldás a mocskos fattyúk ellen
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Gyusz
őstag
Sikerült végigjátszani a kampányt, gondolom mindenki kitalálja, hogy mi volt vele a legnagyobb gondom. (Igen, rövid volt.) A COD2-nél mintha kezdett volna kifulladni a sorozat, erre a Modern Warfare ismét az első rész minőségét hozza. Egyszerűen hihetetlenül jól van effektezve a játék, a betöltőképernyő pedig informatív, és egyszerűen öröm végignézni. Jó játék lett nagyon, a várakozásaimat simán felülmúlta.
-
kavicssli
addikt
Bazz! Nem tudom hogy lehet e benne csalni de kezd idegesiteni hogy 200km távolabb a csákó 1 AK lövésre leterít.... és egymás után 20szor
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pityeszka
őstag
-
RazorDaPro
tag
N nekem a videókészítéssel az lenne az ötletem, hogy a demokat lejátszom cod4playerrel, szépen kikeresem a szép fragjeimet(alig 20 war demoiból kell mazsoláznom ), ami tetszik felveszem wegame klienssel/frapssel,1 videóvá tömörítem, majd valamivel megeffektezem(ebben kéne segítség, de nagyon!!), aztán kész is.
Kérdések: Hogyan lehet cod4playerrel VISSZAtekerni, mert én ilyen funkciót nem találtam Más program esetleg?
Ha a demo lejátszása előtt maxra teszem a codot, mennyivel fog csökkenni a gépigénye? Elvégre ez tulajdonképpen csak videónézés, nemPixel 4
-
fiftyke
tag
Igen, felkérésre
-
fiftyke
tag
Ne játssz magyar szerveren, menj külföldire, mint például esuba, fnatic szervere.
-
fiftyke
tag
válasz RazorDaPro #13621 üzenetére
Semelyik codban nem lehet visszatekerni, jó is volna
Megoldás: elindítod mégegyszer a demot
Ha maxra teszed demonézéskor az fps-d ugyanakkora lesz, mint játékban, de szerintem a vágáshoz nem kell sok fps. Én régebben 7300GT-vel vágtam CoD4-t és nem volt gond.http://own-age.com/vids/14082
-
Balinov
titán
csináltam egy 800x600-as demózós profilt,ezzel a cg_avidemo 60-al,defragoltam előtte azt a patríciót is.de egyszerüen úgy beszaggat,mint állat.visszaváltok fraps-ra,az legalább bevált.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
RazorDaPro
tag
válasz fiftyke #13624 üzenetére
"Semelyik codban nem lehet visszatekerni"-ezzel mire célzol?. Én nem a codot akarom visszatekerni, haanem a demot a lejátszóval. Gondoltam ha lehet előre tekerni, akkor vissza is... Semmi kedvem nincs az 1 órás demot újra végigpörgetni, ha a végén van a frag... Főleg, ha elszalasztom
Pixel 4
-
őstag
válasz RazorDaPro #13626 üzenetére
Visszafelé nem leeht menni a demoban. Csak megállitani.
-
csana
senior tag
válasz pityeszka #13616 üzenetére
"Ha 1 lövésre lenyom az sztem Aim"
Vagy az, vagy HC mod ..
Egyébként (ezt most nehogy valaki magára vegye) úgy veszem észre, hogy könnyebb rámondani valakire hogy csíter (hirtelen felindultságban), mint elismerni, hogy "ma nem megy", "jobb az ellen". Én viszonylag sok magyar szerót próbáltam (sőt, állt. azon vagyok), és csak 1 alkalom volt, hogy valaki gyanúsan játszott, de még a csapattársai sem tudták folyamatos figyelés után eldönteni, hogy skilles a gyerek, vagy csíter. Én ki merném jelenteni, hogy viszonylag kevés a csíter a magyar szerókon, viszont annál több a "fikázok, mer biztos csal" típus, ami majdhogynem éppúgy elcs.szi a játékélményt mintha ő maga csítelne. Én is voltam olyan helyzetben, hogy mivel vezettem a tabellát (összejött pár szép gyilok + 1-2 makk is volt) osztottak rendesen, csak azt nem értem, hogy az ilyen embereknek eszébe sem jut, hogy valaki mindíg első lesz, meg 2. meg 3.. Ez a lényege a sorrendnek. De az ilyen emberek miatt kell legtöbbször paráznia az első 2-3 embernek, mert kiszavazással meg vége az ő játékuknak.. Mégegyszer leírnám, hogy ne vegye magára senki. Azért gondoltam hogy leírom a véleményem, mert eddigi tapasztalatom, hogy a legtöbb konfliktus nem a csítelők miatt, hanem azok miatt van, akik meggyanusítják -és fikázzák emiatt- a másikat. -
kavicssli
addikt
Tudod idegesítő volt az amikor mászkálok ezerrel keresem a prédát és a semmiből durr le! megnéztema kill camot csávó engem nem is látot a fal mögött voltam+ minden tiszta füst volt ja és a hab a tortán AK 47 el 1 lövés.... mhhhh! De még ha 1szer fordult volna elő ...az ilyenek nem hiszem hogy ennyire profik
-
fpeter07
veterán
válasz RazorDaPro #13620 üzenetére
Nem a csíter mondta, még szerencse. Amúgy ez a gránátvető már cheatnek számít esköszöm..
-
csana
senior tag
válasz kavicssli #13629 üzenetére
Ezt is akkor a "gyanús" kategóriába sorolnám, de hiszed vagy sem, nem is kell egy profinak lenni egy ilyen lövés kivitelezéséhez. Manapság én is kezdek ráérezni a "falon átlövés" adta lehetőségekre. Aki már nagyjából tudja, mik azok a pontok, ahol az ellenség szeret "fedezékbenl" elosonni, az néha eleresz 1-2 lövést oda (főleg HC-n). És ha nem pont 1 szmogfelhőben lapít, akkor elég jól be tuddja lőni magának a helyet. Gyakran szoktam megkérni klántársakat, hogy a nehezen megközelíthető helyeken álljanak lesben, és kommentálják, hogy merre érdemes húzni a fegyót, hogy legyen találatom. Ezt élesben egész jól lehet alkalmazni, csak ugye kiismerhető . Persze 10-ből max 2-3 esetben sikerül, ezért valóban gyanús, ha valaki zsinórban több helyen így kaszál.
fpeter: De gondolom abban egyezik a véleményünk, hogy nem egy egyszerű killcam fogja lebuktatni a csítert. Tőlünk manapság ha valakit kilőnek a szeróról, az több pró véleménye alapján történik, úgy hogy nem 1 ember figyeli a delikvens mozgásait, reakcióit. Persze így is volt hogy tévedtek, de szerintem már annyira kifinomult csítek vannak, és némelyik pró gémer annyira gépies, hogy szinte lehetetlen megkülömböztetni hogy most mi is történik. Láttam olyan high sensel játszó gyereket (nem csíter), hogy egy pilanatra nem állt meg 1 helyben a célkereszt, már rosszul voltam a folyamatos mozgástól, de a srácon látszott, hogy nagyon fel van pörgetve, és nagyon figyel (kaszált is rendesen, de ez azállapot olyan 15 percig tartott nála, aztán vissza esett). A másik véglet meg egy olyan aimbot volt (videóról), ami nem rántott semerre, hanem szép finom mozgással vezette rá az ellenre a célkeresztet. Ha nincs kiírva hogy aimbot, azt mondom sima ember célozta be az ellent. Persze halandó volt, és sokszor le is ölték, de demonstrációnak jó volt, hogy már mennyire emberszerűen finom mozgásokra képes egy ilyen aimbot program..
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Nekem mostanában CoD2 szervereken mondják h csaló/cfg-s. A cfg-s arra mondják h behúzott fegyverrel megyek
Volt oylan is a minap h a csapattárs akit megelőztem a fragtáblázaton az mondta h kapcsoljam ki a wh-t
Tegnap aztán szidtak rednesen, mikor klántárssal bementünk pubolni, ő az egyik én a másik csapatba (persze TS-en voltunk) Ha meghalt valamelyikünk mondta a másik h hol van az ellen 1v4 mindig megvolt... -
csana
senior tag
Hát nemszép beköpni a másikat ts-en . Igaz van hogy valaki nem olyan aktív, és emiatt ő az uccsó ember, de még így is csak figyel egy bozótbol, mert ott jó neki.. Az ilyeneket mi is elköpjük . (Persze ettől függetlenül ez is kicsit hangulatgyilkos..legalábbis annak,aki tudja merre kell menni, lőni). Konfigokban én nem szoktam turkálni.. jójaz úgy ahogy épp van (persze az szar ha defusing közbe a táska kitakar olyat amit jobb ha látok, hogy felém jön )
[ Szerkesztve ]
-
RazorDaPro
tag
Nekem is már volt olyan killem, hogy districten ugrott le a gyerek a falról, én akval célozva 1 lövést adtam le és pont fejes(esés közben). Érdekes módon nem csíterezett senki, pedig mindenki látta mert a kör végén volt 1v1, csak az akit lelőttem, elköhintett egy ahát reflexből. Szóval azért fejlődünk. A másik, hogy ma nagyon ment, 22-4em volt 2szer annyi fraggel, mint a másodiknak de érdekes módon senki nem csíterezett le [pezsgőbontás].
Szóval csak jó szervereken kell játszani, vagy nemtom. Vagy talán már ismernek annyira, hogy tudják, hogy csak jól megy, én ne tudom(ez a valószínűtlenebb, mivel most változtattam nevet kb. egy hete)Pixel 4
-
kavicssli
addikt
Na mindegy gyakorlok és ölök sok embert hogy majd egyszer én is áttudjak lőni a falon 10 ből 10szer 1 golyóval egy halál!
-
RazorDaPro
tag
Lehet elkiabáltam ezt a szerverszínvonal javulása dolgot, mert ami most ment az egyszerűen szánalmas... Eddig szerettem azokat a szervereket, ahol van szavazás mert így a csítereket ki lehet rúgni akkor is, ha nincs admin-gondoltam én. De ami ma ment az hihetetlen! Felmentem egy szerverre, ahol először csak egy-két "b.zi juggeres" hangzott el(ezzel én is még egyetértettem, nem szeretem a juggeresekt, de azért nem lkell ezért annyira anyázni). Aztán erre jött a válsz("te wh-s", "te aimos g.ci", stb.), és lassan kezdett kialakulni a végkép... Elkezdődött a féktelen szavazgatás, mindenki aki csak élt kapta a voteokat, alig bírtam nyomkodni az F2-t. Szegény haverom is épp akkor jött föl, ahogy felért máris kickelni akarták. Szóval el lehet képzelni, milyen állapotok uralkodtak. Mindenki whsozott összevissza, a szavazásokat már nem csak egy ember indította, hanem sok, ráadásul volt egy gyerek aki azzal szórakozott, hogy átírta a nevét olyanéra, aki éppen a szerveren volt. Volt fent egy admin, de ő sem tudta mit csináljon, az ő nevét is használta már a névlopó, illetve szinte mindenki szavazgatott.. A végkifejletet már nem vártam meg, ami egy szerver restart volt. Hát ezzel az incidenssel új képet kaptam a magyar szerverek világáról...
Pixel 4
-
Archttila
veterán
Hi
Biztos már kérdezték de nem olvasom most végig ha nem gond mi a megoldás SP módban a Safe Mode.... hibaüzenetre?
Köszönöm
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
athomi
veterán
válasz RazorDaPro #13639 üzenetére
Mindig is szánalmasak voltak a szavazós szerverek, mert az összes jó játékos ki lett dobálva.
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha 1.5-ös patchot rakom fel a játék telepitése után akkor az tartalmazza az elöző javitásokat vagy szépen sorba fel kell raknom mind?(1.1;1.2;1.3...)
Köszi!
-
t-shirt
veterán
Üdv!
Ha elindítom a cod4multit kirakja azt a nem egész képernyős cod4 képet és utána vár 1 percet (kimértem). Ez idő alatt látszólag nem történik semmi, nem dolgozik a vinyó és nincs proci terhelés sem (mintha várna valamire?). Ha letelik ez az idő akkor mennek tovább a dolgok és minden működik ahogyan kell.Ezt sajnos csinálja minden felállásban:
- törött játék
- gyári játék
- új win
- minden tűzfal kikapcsolva
- patchel és nélküleValami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest