Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Az a véleményem hogy... ja Ötlet megbezélés
izé hol is tartottam...
Szóval én úgy gondolom hogy 2-3 ütőképes csapatot nem lehet csinálni, nekem az a véleményem hogy egy csapatként kell gondolkoznunk, és egy csapatra kell koncentrálni. Mindenképpen kell egy csipás, és kérdésem az hogy ki vállalja a klántagok közül hogy felveszi a csipát? Úgylátom a dolgot hogy a csapat nagyobbik része rusholós inkább, én speciel utálok kempelni, és nem is tudok egyhelyben állni, inkább 2x körbeszaladom a pályát mint 1 percet egyhelyben kuksoljak egy bokorban. Szóval első körben azt kell letisztázni hogy ki az aki a csipával jól boldogul, mert hát én próbálkoztam vele, de nekem nem megy, szintúgy mint a shoti sem, ha már messzire kell lőni akkor inkább g3.
Nagy taktikusnak nem mondanám magam, de kiveszem a részem a csapat taktika kidolgozásában ha igényt tartotok rám. Szerintem a 8 az páros, és annak semmi köze sincs hozzá hogy a war hány fővel megy, mert 5v5 war is war, és olyan igen ritkán lesz hogy mindenki ráér éppen akkor. Ha arra szerettél volna kitérni hogy bővítsük a klán létszámát akkor ok, részemről nincs ellenvetésem, és ha erről van szó akkor szerintem inkább halgassuk meg mindenki véleményét... én még 2 főt javasolnék, igy lennénk 10-en, de ugye akkor meg mindenki nem fog beleférni a war-os csapatba... Akkor most hogy?
Az első az hogy kiválasszuk azokat a mapokat amik nekünk mennek a legjobban, ezekre taktikákat dolgozni, és próbálni élesben, amelyik a legjobban megy az lenne a mi mapunk, és ugye nem kell elfelejteni hogy van az ellenségnbek is egy mapja, amire meg nekik lesz kidolgozva egy taktika, ahol nekünk is jól kellene szerepelni, hogy eredményesek legyünk...
Várom a többiek véleményét is...
Mod: Kis helyesírás javítás itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retro PCI-E videókártyák
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
izé hol is tartottam...