Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
dome911
tag
-
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #754 üzenetére
a CB miatt a max FPS-t lekorlátozták 250-re CB-n mer fölötte nem hallatszottak a lépések...
ha ugrál az FPS_ed akkor úhgy étzed mintha lagolnál pöppet -
cor
őstag
arra fentebb tárgyalat ugribugrihoz kell...
nekem még ez sincs meg,de a ''skill'' kárpotol jo,ez ego On mód volt...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
knbs
senior tag
Igen ha birja a konfigod allitsd fix 125 fps-re.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #791 üzenetére
19-1-es war eredmény Toujanen SD-be
olyan lámik voltak, hogy ugy tolták, h bennvolt nekik 1 olyan mod, h cwsak karral lehetett nekik menni LOL
amúgy nem irigykedek az FPS után, nem attol játszik vki jól mer 5millio FPS-e van -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz (Kolombusz) #820 üzenetére
1v1et játszhatunk ha gondolod
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
forceberg
veterán
válasz (Kolombusz) #829 üzenetére
Hja. AA, Anizo mind kikapcsolva. DX7, 1024*768. Public szervereken szoktam CTF-ezni. alapból megvan az FPS, de sokszor leesik akár 20-30-ra is. Az meg tök gáz.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz (Kolombusz) #832 üzenetére
Nem melegszik túl. Silencer 5. A pipák nem hibásak.
Kristian: Az átlagom nekem is magas, 60-70-80, de néha leesik iszonyatosan. S persze akkor, mikor leginkább kellenének az FPS-ek. Mikor kinézek vhonnan vagy nagy tér van. Nyilván, mikor hirtelen sokat kellene számolnia a kártyának... Hiába, a Cod2 nem épppen egy optimalizált játék!
[Szerkesztve]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
chungee
addikt
válasz (Kolombusz) #836 üzenetére
Kikapcsoltam és még mindig kliens mellett kell jácanom. És úgy sem az igazi 60-100 ping.
-
chungee
addikt
válasz (Kolombusz) #845 üzenetére
ZA-t is kikapcs. Akkor játék után újra rakhatom az XP-t.
-
AsusBoy
senior tag
válasz (Kolombusz) #848 üzenetére
De én cod2 függővagyok
Vmien probléma megoldo válaszod lene megeném a szarom is jó azt azért nem
de nagyon megköszönném
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #944 üzenetére
1.:
rakd be a célkeresztet a Options/ Game Options/ Enable Crosshair
2.: minek neked dx 9? sztem jó a dx7 is a játékélményhez
8800GXT biztos viszi -
eastsider
nagyúr
ja a célkeresztet az MG-nél lehet, h vmi mod cseszte szét a célzót
most jutott eszembe -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az aktuális modhoz tartozó config fájlodban van egy sor, aszthiszem ez a kulcs:
seta cg_drawTurretCrosshair ''1''Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Balancee
aktív tag
válasz (Kolombusz) #961 üzenetére
PB parancsok
(igaz én szerver szinten frisitetem és akik csatlakoznak a szervereinkhez azoknak is frisiti) :
/pb_sv_ver // Ezel a pb verzioját elenörzöd(egy multyt indits a gépeden)
/PB_WebUpdate // webröl frisiti a pb-t
/PB_SV_Update // ha az elözövel nem sikerült
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
cor
őstag
válasz (Kolombusz) #961 üzenetére
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
PPSH
őstag
válasz (Kolombusz) #1030 üzenetére
hat sztem is jobb ha kiveszik a fustot. nem azert mert nem birja a gep hanem mert a sok lammer atlat rajta meg ezt hasznaljak ki a WH-hoz
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
knbs
senior tag
válasz (Kolombusz) #1067 üzenetére
Nalam sose szuletett ebbol jo dolog Nekem meg nem sikerult ezt veghezvinnem,de lehet hogy muxik,mintha ugy emlekeznek a registryben kellene valamit matatni,de sajna mar nem emlekszem
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
őstag
válasz (Kolombusz) #1346 üzenetére
Én Visszatettem az XP-t. Nem tudtam semmit csinalni, engem is mindig levágott ezekkel.
-
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1348 üzenetére
Ez van!
nekem akkor ment el utoljára a kedvem a játéktól, amikor waron 3v3-ban 2 ellenséget kivágott a pb WH-val
utána nmeg hívogattak warra, hogy ők nem is csitelnek stb, sőt beugrónak is hívtak....
ennyit érnek -
oxaher.
csendes tag
Ha ennyire idegesít menj külföldi szerverekre,hidd el sokkal jobbak,nincs pofázás skill viszont annál több...A bénákat meg kickelik
-
őstag
Itt is volt egyik kollegának valami anyazos gondja velünk. Vigyazni kell ezekkel a ''beugrókkal'' is.. Nem a sajat klanjukban jatszanak, de ennek ellenére ugy anyáznak, hogy hihetetlen. Sztem minden gombon van valami szitkozódó bind. A másik meg az, amikor kidobok valakit valami indokkal a serverről, és előtte már 3* rászóltam. Visszajön és leanyáz, hogy szánalom mindenki a felmenőim közül, és persze hogy én azért dobtam ki, mert jobb nálam és nem bírom elviselni.... Van egy bizonyos feelingje. Mindenki fikázaz a másikat. Főleg a klánok.. Lásd a nemtom hanyas hszt mikor az én klanom szodja cor, közben az 5-ből 2 emberün volt ott. Köztük az egyik én. Mi meg sem szolaltunk, és ne mis klanneven toltuk. Mégis minket hord le.
Feeeeling. -
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #1391 üzenetére
nekem is 3-4 sec a betöltés pedig a gépeink ég és föld
-
knbs
senior tag
válasz (Kolombusz) #1415 üzenetére
Már bocs,de ha szar kedved van menj és kefélj egyet,hidd el jobb,mint elronatni mások játékát.... grat nagy paraszt voltál!!!!
[Szerkesztve]A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
pityeszka
őstag
válasz (Kolombusz) #1415 üzenetére
gratulálok!ott vtam sztem
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
athomi
veterán
válasz (Kolombusz) #1788 üzenetére
Az a baj a Shotival, hogy azoknak találták ki akik kis távolságú területeken játszanak, a kempelőkről már ne is beszéljünk.
Persze hatalmas tehetség kell hozzá, ha az ellenség a képernyődön van, akkor már egy 5 éves is 70%-os eséllyel eltalálja.
Varga Csaba: neked válaszoltam a videókártyás topikban
[Szerkesztve] -
pityeszka
őstag
válasz (Kolombusz) #1788 üzenetére
csa!
persze,hogy sotiztam!!nem nagyképűségből mondom,de ha valaki azzal a fegyverrel nem találja el azt,aki adott távolságban van és egy lövésből nem nyírja ki...az egy kibaszott f*szláma!!!arról az egy lehetőségről meg annyit hogy az kb 90%-os!!
bumm shotyheadshot.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest