Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Smidt múzeum
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alfa, inkább omega az...
-
LOGOUT.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pityeszka
őstag
Nem a tűzfal xaraxik véletlenül??
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
-
Balancee
aktív tag
-
Balancee
aktív tag
Nem tudom, hogy kitöl bérled a szervert, de a szolgáltatok le szokták frisiteni, de ha nem itt van:
Ezeket külsö consolba tudod beolvastatni!!
/pb_sv_ver //ezel a verziot nézed
/PB_WebUpdate //ez updateli a pb-t a szervereden
/PB_SV_Update // Ez is kell az web update után
/PB_kick #slotszám //ezel ugy tudsz játékost kidobni a szerveröl, hogy pb üzikt kap
De kb 2-3 honapja ugyan az a szerver oldali pb verzioja. PB cfg-vel tudod a szervered pb-jét hatékonyabá tenni.
Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Balancee
aktív tag
Én a PUB.cfg az Md5tool.cfg használom a szerveren. De probálgasd a cfg-ket, kombináld akadni nem fognak. Ez a gyüjtemény elég sok mindent tartalmaz. FONTOS , hogy tul sok mindent ne rakj fell, mert esetleg 10 percenként lagot csinálhat a játékosoknak (olyan mint ha fényképeznének)
-
Balancee
aktív tag
Másold fel a kiválasztott cfg ket. Amelyiket beolvastatod anak az aljára ird be: exec valami.cfg
ha több cfg van értelem szerüen azok nevét egymás allá sorban. Igy mikor a szerverel beolvastatod az elsö cfg-t az beolvassa a töbit is.
Miután felraktad a cfg-ket és az egyik aljára beirkáltad a parancsokat(exec) utána szerver restart. Utána mikor elindult a szerver akkor olvastatod be. (ne a pb könyvtárba rakd öket hanem oda ahol a mapjaid vannak) Ezekben a cfg-kben a max fps 250-re van állitva!Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Balancee
aktív tag
Elvileg 15-re rakhatod, de csak a 1.05-ös pam engedélyezi. Igazábol tul sok jelentösége nincs, csak a plakátokat és a feliratokat szedi le a házakrol (+fps reményében) Legalább is én igy tudom.
jaf3fa 284 Minden user gépén aki a honlaprol az ip-re kattintva akar csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Mostanában nekem is ezt csinálja. Korábban nem volt semmi gondom, még akkor sem ha az Msn-t és a Ts-t együtt használtam játék közben. Bár néha az Msn ha ment akkor csinált ilyet, de néhány emberkét letiltottam és megoldodott a probléma, ám egy ideje ha kikapcsolom az Msn-t, akkor is csinálja.... Főleg ha a TS-t is használom játék közben, de nem ritka hogy TS nélkül is. Szal fogalmam sincs. Virus nem igen van....
-
Balancee
aktív tag
Csao! Minden szerveren megvan ez a jelenség? Nézd meg azt, hogy nem e csak egy adott szerver szolgáltató szervereinél van ez. Sajnos néhány szolgáltató 110-120%-on használja a szervereit. Ott szokot nagy ping meg gyakori és nagy lag is lenni.
A másik ha panelban lakx vagy csilagpontos rendszeren kapod a netet lehet tulterhelt. Egy Kaposvári ismerösömnél volt az, hogy 2 megás nette bérelt (kb2 éve) és a 10 emeletes házra volt össz-vissz 10 mega. Mikor már sok bérlö volt esténként nem tudodtt játszani.PROti A patch-et nem másolni szokták hanem futtatni. Az 1.3-as patch amit kell használnod, hogy tudj multizni.
-
Balancee
aktív tag
Hivd fel a szolgáltatod és kérdezd meg mekora a sáv a háznak. Aztán nagyábol kitudod számolni, hogy kevés e vagy valami más a baj. Ha kevés akkor elöször reklamálj a szolgáltatodnál ha nem tesznek semmit akkor meg szolgáltató váltás. Ha még nem telt le a hüségnyilatkozatod akkor is ez szerzödésbontássi indok lehet. Amiért nem kell fizetned. Ugyan is a szolgáltatod válalt egy minimum sávot és ha nem kapod meg folyamatosan akkor ök hibáztak, de a fogyasztovédelmet felhivod és ök pontosabban elmagyarázzák.
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
előbb legyen jo a pingem..aztán ha az is klappol meg el is indul akkor mehet..így értelmetlen lenne...2 napja raktam fel ma töröltem..a Multi nem indult de a Singlet végigvittem veteránon...a Tankos részekkel sz*ptam keményen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nem néztem mivel nem indult de gondlom hogy igen mert nemhinném hogy a COD4-nek van baja ha meg nem annak van akkor a 2ben is nagy lenne a pingem...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lajkó
őstag
Lehet hogy igazatok van, bár most sikerült bemennem a GABIKA + COBRA nevü szeróra, és 1 kis odafigyeléssel én voltam az első a csapatban. Ez számomra 1 kicsit elgondolkodtató jelentéssel bír. Pedig klántagok is voltak közöttük, mégis eléggé zilált volt az egész game. Olyan rendszertelen, kavarodott. Miért érzem ezt? Talán a FEAR Combat miatt. Nem tom, de így elsőre nem igazán nyerte el a tetszésemet, és most nem a grafikárol beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Svájcinéger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.