Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Ez egy általános jelenség. Eldobsz egy füstött és mikor ugyan oda éledsz vissza neked már nem látszik. Valamint a szines füst nem mindig látszik kill camban. Sajnos a szines füstnél ez jobban elöjön. Ma kiszedem a füstött. Amugy nem tudom mi van ma mind 2 szeronkon elég népes a forgalom

-
cor
őstag
Balancee:
ez a füstös dolgot az only riflen nem igazán értettem....
-
feka007
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Rám is szokták mondani ezt a jelzőt, amikor kezembe akad egy Springfield (vagy náci megfelelője), és ötödszörre osztom ki ugyanannak az illetőnek 50m-ről a heccsatot
Azt hiszik egyesek, hogy ha vki jól játszik, akkor az egyből kcsg csíter.
De a hülyébb wh-sokat nagyon könnyen ki lehet szűrni...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Borzasztó mennyi wh-s cheater van ebbe a játékban.
Egymás után legalább ötször ugyanaz nyírt ki (természetesen a staton magasan a legjobb) úgy, hogy a fal takarásában másodpercekkel előbb pontosan rám tartotta a fegyverét, és ahogyan bementem az ajtón, én még észre se vettem, de már lőtt is az ajtó mellett, (direkt megszoktam figyelni ilyenkor a killcamot) ekkora lámákat 
-
ploteus
aktív tag
Pontosabban, felrakom ezt a PnkbstrA és B-t, de amikor elindítom a játékot, valmaiért leáll a B.

-
ploteus
aktív tag
Sziasztok srácok.
Lehet már elcsépelt kérdések közé tartozik, de Vista renszer alatt kilép a cod, miszerint nincs meg pnkbstrB fájl, vagy nem fut. frissítettem a pb-t, felraktam ez az A-B-s dolgot is, de továbbra is fent áll a dolog.
Valaki tudna vmi tanácsal szolgálni? Előre is köszönöm!
-
Eagle16
addikt
Hali!
Havert ledobja a szerver ezzel az üzenettel:
cvar max 5000 vagy valalmi ilyesmi...megoldás mi?(punkbuster írja...)
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Jelenleg Adolf néven futok (szép színes betűkkel
), hogy észrevegyük egymást, ha összefutunk vmelyik szerveren 
-
deZo`
csendes tag
nekem xp és vista alatt is ugyan annyi, úgyhogy aggodalomra semmi ok

-
dikmen
tag
Hi!
Nem tudom felrakni a 1.3-as patchet ,mert azt írja hogy egy újabb patch már fentvan, de semmi nincs fenn.
Van valami ötletetek?
-
deZo`
csendes tag
megoldódott és vista alatt megvolt a szokásos fps, de a pnkbstrB exe nem akart indulni és kidob.. erre vki tud megoldást?
-
whYz
őstag
milyen jatek megy meg? hl2 css vagy jk q3 ilyenek mennek normalisan? mennyi fps-el?
probald a chipset drivert ujrarakni ujabbat meg videokartyat meg amit csak lehet mast nemtudok mar mondani
vagy feladatkezeloben probald a prioritast magasabbra tenni codnal ez neha segit nalam -
deZo`
csendes tag
De mondom minden megy

csak az a f*s cod szórakozik és ezzel játszanék a legszivesebben.. -
Balancee
aktív tag
Ez kb olyan mint amikor a nénike felhivja a szervizt.- Jó napot nem megy a gép! Mi a baja?

Állitsd le a gépet huzd ki hálozatbol. Szedd szét fujd ki a port. Minden alkatrész csatlakozását tisztisd meg(slotbol ki/ slotba be) Aztán egy proba. Dobj fel egy másik játékot a cod mellé és teszteld azt is. Hirtelen mást nem tudok, mert azt mondtad hardveresen minden ok. -
deZo`
csendes tag
Most van egy nagyon tuti kis kérdésem
akkor sz*r a codom most, hogy ha mozgatom az egeret a menü és játékba akkor akad
és játékba olyankor 30 fps és akadok össze-vissza
na a kérdés az lenne, hogy mi miatt lehet mert én ezen már csak röhögni tudok... 
-
Boci_83
őstag
Sehol nincs semmilyen config... mindenféle confog file-t letöröltem, csak az az egy van amit úgy csináltam ahogy Balancee irta, és érdekes, de ott továbbra is dx7van irvam de automatában töltődik, tehát dx9-ben, a Pb meg még mindíg csesztet az fx_sort miatt, de az is 1-re van állítva. Ki érti ezt???
-
csövi
tag
helló,
van 1 olyan problémám hogy játék közbe néha 1 15másodperce lefagy a gép a hang beakad de utána tökéletes minden majd 1 kis idő múlva megint kezdi, de csak a cod2nél. Mi lehet a baj
-
deZo`
csendes tag
intel chipsetem van. De az előző xp-n megvolt a 500-700 fps, de most 125 is alig...Feladatkezelőbe nem látok semmit, ami húzná a gépet. Virus ellenörzés volt és codon kivül minden megy. De pont az nem megy amivel 2 éve játszok. Szóval ki*aszás...és fogalmam sincs mi lehet a baja, padig rá szoktam jönni!
-
Balancee
aktív tag
Hát az én gépconfigom tud enyit alap szervereken dx7-ben
. A tiednek dx9-ben a 125 fps stabilan megkéne lennie. Dx7-ben meg 500 fps köröl, még 1280x1024-es felbontáson is.
Az alaplapodban milyen chipset van? Intel vagy n-vidia vagy Via?.(Nem ismerem ezt a deszkát)
Azért számit ez mert az n-vidiás lapoknak van jó tüzfala, de nem hiszem, hogy az lasitaná a géped. Valami elindul a cod-al neked szerintem. -
deZo`
csendes tag
most olvastam, hogy most már a pnkbstrB és A-t nem lehet lelőni....és én is ilyenekre gondoltam, de minden megvan amit szoktam állitgatni és a cod laggol mint állat vagyis fps lagg. Igy még soha nem láttam..akadozik össze-vissza
-
deZo`
csendes tag
dx7 és amúgy minen jól megy csak a cod haldoklik:S Most meg azért dobál ki mert nem indul a pnkbstrB.exe. Új tűzfalat raktam fel, de rá se kérdez, hogy kiengedjem-e:S
[Szerkesztve] -
deZo`
csendes tag
Lenne még egy kérdésem. Ugyebár most raktam újra a gépet és egyszerüen még a stabil 125 sincs meg, pedig 250nek kéne meg 333nak kéne lenni. Ugyan az a cfg, minden, virust sem találtam! valaki valami megoldást?előre is köszi
-
Boci_83
őstag
válasz
Balancee
üzenetére
Úgyis próbáltam, sőt már keresővel megkerestettem az összes Config_mp filet, és törültem, futattam egy CCleanert is. A másik érdekes dolog hogy ha csak a nevemet írom át, semmi mást nem csinálok azt is csak akkor irja át, ha a pálya újra töltődik, vagy másik pályára lép a szerver, pedig szerintem azt azonnal át kellene irni, mert szoktam látni, hogy mások játék közben átírják a nevüket..... Vagy tévedek? Pedig már megjártam a GameCopyWord-öt is....
Tönkretesz... 
-
Balancee
aktív tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Probáld meg ugy is,hogy töröld le a main/players/nevedben az összes cfg-t és hozz létre ujakat. Meg uj profilt.
deZo` 1. HSZ Ott van rá a megoldás. Amugy ha ezeket a pb doldokat kikapcsolod nem vág ki a pb, ha mindet lelövöd. A pb szerver csatlakozása miat szokot losing key lenni. -
Pubszon
veterán
Ennek mennie kell mert ez a PunkBaster ami a csalást ellenőrzi és ha nem megy akkor ki dob.
Biztos hogy nem emiatt sz*rakodik mert ez ezelőtt is ment.
Sztem vmit nem jól allítottál be.
Nézd át ujra.
Nekem amugy PnkBstrA.exe mindig fut és PnkBstrB pedig mikor a játék megy.
[Szerkesztve] -
deZo`
csendes tag
Helloztok, lenne egy nagyon fontos dolog amin segiteni kéne! Újra pakoltam a gépet fullra és aztán a codot felraktam, beállitgattam és mentem multizni, de nincs meg a stabil fps, mert valami PnkBstrB.exe fut a coddal mindig és 30százalékot vesz a prociból. Ez mi lehet, mert ha kilépek ebből az exe-ből akkor kidob losing key packetsért állandóan. pls help!!!

-
Boci_83
őstag
válasz
Balancee
üzenetére
Nem jó, ugyan azt csinálja, sőt ha átírom a nevemet azt is visszairja a régire, pedig már az összes létező konfig mp-t töröltem, a specnaz, és a többi szervernek a könyvtárában is van players, és ott külön config_mp, azokat is hiába törlöm ugyn az a jelenség..... Én ezt nem értem.....
-
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére

eh mi volt dowtowno-on ? meg az melyik is?

-
Balancee
aktív tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Hm. Töröld le a main könyvtáradban a players/neved és ott a multy cfg-t
Aztán indits egy sima multy-t a gépeden és itt állitgasd be a dolgokat(xd7/képfelbontás/v-sinc off stb stb).
Aztán kilápsz és vissza mész a main/player/neved és ott nyisd meg a multy cfg t és az Fx sortot törölfd. Meg állitsd be a max fpst. Save azt elvileg jo lesz. -
Boci_83
őstag
Balancee: sajnálom hog yén nem lehettem ott tegnap.
Van nekem kis gindom. A Cod-banhiába állítom be a dx7-et, és a felbontást, illetve hiába irom át a nevemet, játék kilépése után nem maradnak meg a beállítások, és köv belépéskor automatata, így dx9be lép be.
Néztem a config_mp-t is ott dx7 van beállítva, ennek ellenére nem így indul a játék, valamint hiába van a cvar fx sort 1 irva a configban, gyakran előfordul hogy a PB kidob azzal a hibával hogy Fx sort 0! Néha át is irja a configomat, ezért már próbáltam irásvédetté is tenni, és semmi, akkor is ez van. dx9 ben indul, meg az fx sortal kidob, 1x 2x valamikor többször is, de semmit sem állítok és egyszercsak nem dob ki és jó. Meg hiába irom át 120-ra a max fps-is, akkor is 125-ön marad, és valamelyik szerveren ez nem megengedett, onnan meg azért szokott kidobni. Szóval mintha nem is venné figyelembe néha a cfg-met a játék.... -
Fastercowboy
tag
MAXIMUM RESPECT Balancee!!!

Bár én csak fél órát játszottam tegnap, de nekem nagyon tetszett. Kicsit zavaróak voltak ugyan a füstfragek, de azt meg lehet szokni. Viszont a hangulat, a játékmenet pazar volt. Ahogy Te is említetted, sehol egy anyázás v. vádaskodás. Tényleg egy élmény volt.
cor, igazad van, tényleg kiborító nálunk a csapatválasztás. Sajnos az autoassign-t nem sikerült beállítani, pedig nagyon elkelne. Nem baj, azért 2 napja csúnyát aláztunk Downtown-on.
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A haverom feltette az 1.3-as patch-et és utána nem indul el a gama.
Ötlet??
Zeee -
Balancee
aktív tag
Na Cor remélem meg voltál elégedve?! Számomra ez a 2 óra játék nagyon jo volt. Söt mondhatni rég nem éreztem ilyen jol magam. CSak azt bántam, hogy a nagylégyszámú klánunkbol csak ilyen kevesen voltak jelen.
A töbieknek is köszi a részvételt.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Boci_83
üzenetére
melyikre?
az smteames az only war szerver, 1 éve ugyanaz a pass
elindítanám a seismovisionben a demot erre: [link]
ujraraktam a codot, végigszenvedtem a vérszegény zenéjét, letöltöttem ujra a seismovisiont, ujraraktam (mind1iket jól letakarítottam) erre elsőre lehet vele demot lejátszani, átállítom a graffot, próbálnám meg lejátszani újra, erre ez a hubaüzenet, elsőnek a sima ablakos utána a konzol
jah csináltam egy uj cfg-t erre más hibát dobott, előtte vmi binoculars (távcső) hibát de ugyanúgy dvar 1280
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Csaotok! Ma este 19 h-tol az only rifle promo szerverünkön várunk mindenkit, aki CTF modban szeretne riflézni. A féröhely korlátozott, de ha többen lenénk mit ahány slot van akkor feljebb rakom a slotok számát. (14 slot)
IP: 193.202.63.15:28978
A másik szeronkon a Régi admiral mod lett visszarakva és 5 uj mapal. (24 slot)
Ip: 193.202.63.15:28966
[Szerkesztve] -
Blue@X
senior tag
HFL-be Tagfelvétel van.
Akit érdekel www.cod2-hfl.atw.hu -
Balancee
aktív tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
FF ez mi? Felmegyek az adott ip-re azt az admin azt irja, hogy ''csak bash vagy kick''
Már a szervereken is megmonjdák, hogy mit csináljak? Szedje ki az admin a golyokat a configban azt kiváncsi leszek hányan mennek fel bash-olgatni.
Amugy meg jó szero lenne. Szeretem az only riflét. Igaz a vissza köszönés sem erösége az embereknek.
[Szerkesztve] -
whYz
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
kosssz

majd felnezek
mi a neved?
-
Scooby Dou
aktív tag
RIFLE APPEALS IP : 87.229.14.20:28973

-
chungee
addikt
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Én!

-
whYz
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
en regen xD
tudnal ip-t adni?
-
whYz
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
ja hat szerintem itt a p4es proci a gond

ilyennel masnak se igazan szokott 250et csinalni...
mondom egy 3700-el 2.7ghz-n megvolt viszont a c2d azon mar nemsokat dobott szoval szerintem olyan korul van a max proci... meg ugye egy jo ram ja es huzva az egeszet ugy Talan ki tudnad szedni belole a 250fps-t... alapon semmiképpen -
Scooby Dou
aktív tag
valaki közületek szokott járni a Rifle Appeals szerverre ?

-
Balancee
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Igaz Bocsi. Icon-nak ment volna.
Amugy meg az MSN helyet probáljátok ezt. Van benne magyar nyelv is : [link]
Az msn átjároját használja. 14 mega ramot eszik nem 40-et mint az msn . Kilép a játékbol ha rádirnak, vagy hangal jelzi, hogy rád irtak. Aki az msn-t tudja használni ez gyerek játék lesz számára. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint volt 6600GT tulaj: 3700+ A64 melett 1280*1024, és DX7ben élsimítás nélkül, de minden maxon, aránylag szépen ment, de pl. füsttől meghalt...
-
whYz
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
3000es athlonnal nekem 125 volt 6600gt-vel de 3700essel megtudtam csinalni 250et..
ha esetleg kitoltened vagy leirnad a konfigodat tobbet tudnek mondani -
chungee
addikt
Ez most télleg én vok

HELP!!!
Általában úgy maradok le war-ról, hogy MSN-en szólnak. De pont COD-zás közben szólnak, de az a rohadt MSN nem ''bírálja felül a COD-t'' Hol kell beállítani, hogy ha írnak nekem MSN-en, akkor minden alkalmazás menjen le tálcára? -
Richter36
őstag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Esetleg butitsd egy kicsit a grafikát vagy tuningolj.
-
Balancee
aktív tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Nem valoszinü, hogy sokkal töbet ki tudsz szedni egy 6600gt-böl. Kb enyi a max amit tud +FPS csak bizonyos esetekben lesz. Pálya és szerver függö is.
-
Scooby Dou
aktív tag
Hello!
Nvidia GeForce 6600GT-s videokarim van és az lenne a kérdésem hogy miért csak 125 az fps-em ?
Nem tud valaki tippet adni hogy mitöl lehetne több v. hogy miért ilyen kevés ezzel a VGA-val ?előre is köszi !
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
Meg kell néznetek, ha még nem láttátok vna: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár az nem oldja már meg senki problémáját, PB frissítés volt, ahol a kiiktatás már nem használ.
Azt hiszik egyesek, hogy ha vki jól játszik, akkor az egyből kcsg csíter.

Egymás után legalább ötször ugyanaz nyírt ki (természetesen a staton magasan a legjobb) úgy, hogy a fal takarásában másodpercekkel előbb pontosan rám tartotta a fegyverét, és ahogyan bementem az ajtón, én még észre se vettem, de már lőtt is az ajtó mellett, (direkt megszoktam figyelni ilyenkor a killcamot) ekkora lámákat

), hogy észrevegyük egymást, ha összefutunk vmelyik szerveren

na a kérdés az lenne, hogy mi miatt lehet mert én ezen már csak röhögni tudok...