-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nem tudom, konzolon hogyan működik, mert a PS -re még nem raktam fel a MW2019 -et, de PC -n Warzone nélkül le sem tudod tölteni / installálni. Játszani nem köztelező a WZ -al, de ott terpeszkedik a gépen. Mindezt csak azért írom, mert megjegyezted, hogy a WZ le sincs töltve - csak tipp, de lehet ez a gondja.
-
csibe1
addikt
Aztán megy a csodálkozás a kiadónál, fejlesztőnél ha leszülőzik őket a neten!
Az itteni topikokban is úgy védik az új multis játékokat, mintha muszáj lenne.
Persze ha már 40 rugót kiadott valaki (pl. BF) akkor már ciki lenne beismerni, hogy benézte, és egy bétás bughalmazt vett a pénzéért.Remélem belebuknak valamilyen szinten; mert különben nem lesz változás amíg meg nem érzik a zsebükön, hogy valami nem okés.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
H14
csendes tag
szia!
az alapjátékot (87.5 GB a képernyőképeden) hagyd békén, azokat pipáld ki ( most ugye az összes dolog be van pipálva, tehát telepített, mégse megy a játék), amik multiplayeresek! pl az alatta lévő 6 GB multiplayer packot! menj végig, és ami multiplayeres ( mindegy, hány Gigás, van 10 megás multi text is! azokat is, amik mondjuk multi plusz spec op egyben!), azoknál vedd ki a pipát! mentsd el, ekkor ezek pikkpakk törlődnek! utána ismét megnyitod, és szépen visszapipálod őket! ekkor települnek újra ( ez idő, kb 20-30 perc)! ha az összes kész, akkor elvileg elindul! nekem ugyanez volt, ez segített! hátha neked is! az új warzone map után egy héttel nekem megszűnt ez a probléma ( ill nem próbáltam, mert csak warzoneoztam), h ezeket újra kellett mindig telepítenem! egy próbát megérprobléma lehet még, ha nincs GamePass-od! anélkül nem megy, lehet ez a baj :)
[ Szerkesztve ]
-
redhunter
senior tag
Annyi hiba van most a játékban minden platformon hogy nem lehet felsorolni.Ps en pl már a menüben black screenezik és jó esetben be lehet zárni a programot rosszabb esetben ugy lefagyasztja a gépet hogy csak hálózatból valo kihuzás segit.Ami ugye pont jó arra hogy szétvágja a vinyót,tele van vele a youtube ,de kb szarnak rá.Konteó hivők szerint azért szarakodnak a régebbi részek hogy mindenkit a vanguard felé tereljenek a nagy bukta miatt amit a többi cod részhez képest produkált.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Poweredge T110 II Alaplap Szerver
- RGB-s Vizes Intel 6.- gen i5-ös Gamer PC - Eladó , Számla - Ready !!
- Intel 7.-gen i5-ös DDR4-es Esport-Pc Eladó - Számla-Ready !!
- Lemezmeghajtós patika ps5 / playstation 5 játékkal 2025.11.15ig mediamarkt gari -konzol beszámítás
- Sapphire Radeon HD5670 Ultimate eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest