Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
jegenye77
üzenetére
Legalábbl lenne valami felhívás a problémára miszerint gond van vele ne vedd meg és ha javítjuk értesítünk róla. Viszont az hogy köztudottan sz@r majd mikor megvetted akkor derül csak ki az már etikátlan. Csodálom hogy az MS a store-ban erre miért nem tesz valamilyen lépéseket. Pl. droidon minden alkalmazás próbálható és ha nem ok visszakapod a pénzed.
-
aklim
friss újonc
válasz
jegenye77
üzenetére
2-3 napja küzdök ezzel én is. Uninstall volt a campaign packnál , meg másiknál is. Nem történt semmi, ugyan ugy installed van mindenhol
. Csak multiplayer van, de az is katasztrófa. Kidobál lefagy iszonyúan laggol. Mint ahogy más is irta, nagyon idegesítő hogy fizetsz egy játékért, és tesznek hozzá még 3 szart, amit alapból nem vennék meg. Amiért meg fizettem azzal nem tudok játszani

-
WaterWave
veterán
-
-
Xaels
félisten
válasz
jegenye77
üzenetére
Igen, nálunk a kis csapatban PS5-ön 2 embert is ezzel szórakoztat.
(#25785) jozefgucci1 ja tegnap haverom felveszi a kidobott zsák pénzt (~8k) és valami 1k-t számolt csak hozzá és nem tudtuk megvenni a loadout-ot. Aztán felvett 1 köteg pénzt ami kb. 500 lehet és felugrott 14k-ra... a másik kedvencem, hogy foltokban nem látok contract-okat a pályán csak ha megjelölik a csapattársak, de ha a jelölést leveszik akkor a contract is eltűnik.
-
-
lowzor
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
Nem rossz a fűrésztelep, de nem is jó.
A lekicsinyített palotás nekem jobban tetszik.
Kinek mi...
Ha nem lennének a remastered pályák, én már ráuntam volna az összesre, mert nagyon felejthetőek az újabbak számomra.
Régen gondolom nem codoztál, mert akkor lehet, hogy jobban értékelnéd őket. -
Tomko78
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Én is sokszor lelővőm a csapat társam , mert ha bemozgok a lövésbe okés ha lő valakit és véletlenül tovább lő és lelő az is okés elnézem neki , de amikor szándékosan lő le na akkor megkeserítem az életét vakító gránáttal meg ami csak jön , volt már 14 kill jártam és ö csak simán lelőt közelbe se volt senki akkor szerinted nem durrant be az agyam
-
BandiHUN
veterán
válasz
jegenye77
üzenetére
PC-n is kell oka legyen,hogy szívnak vele...én emiatt a gém miatt vettem egy I5 3570K félgépet 16 giga rammal(38K) ,kellett már az s775 lecserélése...1050 TI van mellette,és közepesnél jobb beállításokkal csak játszom,70-80 fps van,és semmit nem tapasztaltam abból,amiket írnak,még Wint se telepítettem újra,csak bedobtam az új belet,semmi tunning,és minden szép,jó.
Nem értem a küszködőket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple asztali gépek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak multiplayer van, de az is katasztrófa. Kidobál lefagy iszonyúan laggol.
PC-n talán mintha javult volna valamit a kereső tegnap óta, de még így is van hogy 5 percet is várni kell mikorra szervert talál.

Nem értem a küszködőket...