Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Én világ életben MW párti voltam a Call of Duty családon belül. Most hogy megvettem a Series S konzolom eldöntöttem, hogy megveszem a Vanguard-ot is meg a MW-t is. Most hogy volt szerencsém végre a MW-t tesztelni el tudom mondani hogy még mindig a MW az igazi. Számomra tökéletes az MW.
-
jacis
nagyúr
Csoda történt!!!!
Elindult a MW nálam
Egy hónapja vettem. Eddig egy percet nem tudtam vele játszani. Most bepótlom. -
jacis
nagyúr
válasz
jegenye77
üzenetére
Legalábbl lenne valami felhívás a problémára miszerint gond van vele ne vedd meg és ha javítjuk értesítünk róla. Viszont az hogy köztudottan sz@r majd mikor megvetted akkor derül csak ki az már etikátlan. Csodálom hogy az MS a store-ban erre miért nem tesz valamilyen lépéseket. Pl. droidon minden alkalmazás próbálható és ha nem ok visszakapod a pénzed.
-
jacis
nagyúr
Kezd nagyon elegem lenni most már.
Karácsony előtt megvettem a MW-t a Vanguard-al együtt. Vanguard megy frankón de a MW-al bármit csinálok nem indul el (Xbox Series S) csak a gyökér Warzone indító ablak indul el majd jön egy hibaüzenet. A tetves Warzone le sincs tőltve. Kifizettem a játék árát és nem indul el. Több hete várom hogy megoldják és semmi. Ekkora senkiházi céget mint ez az Activision még nem láttam. 2010 körül PS3-al sokat CoD-oztam de soha semmi bajom nem volt. Most meg egy retek az egész. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
A héten megvettem a MW-t, de mindenhol Warzone kép fogad. Ami a legjobban bosszant az hogy el sem indul. Azt írja ki mint hiba hogy nem tud az xbox live szerverhez kapcsolódni.
Légyszi segítsetek miért lett a MW-ból Warzone és miért nem indul el.
Segítségeteket előre is köszönöm.Megvettem a Vanguard-ot is. Az megy szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest