Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
Palesz191
üzenetére
Nekem is megy amcsiról, kemény 3 megával, 11 helyett... de legalább jön. Még el is hinném, hogy esetleg a járvány miatt sokan rácuppantak a battlenetre meg az egészre, de megjelenés óta produkál mindenféle hibát a játék.
Már azt se mondhatja senki, hogy a játékosok gépei, alkatrészei korosodtak el, mert teljesen mindegy milyen konfigurációval tolja az ember, ugyanezeket képes produkálni.De egyébként, amikor meg rendesen megy a játék (kifagyások nélkül), akkor viszont nagyon jól. Szinte teljesen mindegy hogy maxra húzom a grafot, mert akkor is kellemesen fut.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Palesz191
üzenetére
Nem is értem mért engeded a frissítést a rendszerednek! Winaero Tweaker fel a gépre (nálam jelenleg a 0.16.1.0 van fent ) , Bahavior-ban van egy olyan hogy Disable Windows Update/ ide be a pipa, újra indítás és már frissít is . Kikapcsolni is így kell nem elég ha be vagy ki teszed a pipát , újra is kell indítani a gépet akkor lesz az amit szeretnél .
-
vacogó kroki
újonc
válasz
Palesz191
üzenetére
Nálam a warzone csinálta ezt de a játék updateja után.
A megoldást az jelentette,hgoy a dokumentumok-cod warzone-players és azon belül van egy "ppsod.dat" fájl ezt töröltem.Gép újraindít így már beengedett a menübe.A kijelzőt ablakos módra állítottam és a felbontást így nem engedte állítani se ,hanem amit beállított értéket hagytam,de teljes képernyő maradt. Na engem így nem dobál ki.Ha teljes képernyőre rakom és beállítom a monitorom felbontását,kb 5 perc és kivág az asztalra,és következő indításnál már a menüig se jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mini-ITX
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
2 óra,minden gond nélkül...