Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
válasz
üzenetére
Tényleg elvan cseszve a game, mert ha nem 1millás géped van akkor lehetnek gondok, nem úgy van mint régen ha állítottál a grafon akkor futottak az újabb gémek is rendesen, itt már hiába állítgatsz nem ér semmit.Thevr is néztem amikor nyomták, de nézd is meg milyen géppel játszanak, még csak egy kis röccenésük sincs.Ha tényleg hiba nélkül akarod tolni min 200000-es proc meg ugyanennyiért egy vidikari.Én elviselem ezeket a kis akadásokat fagyásokat fps leeséseket azért nekem nem ér annyit a game, hogy félmillát elverjek rá.
ui Ja most néztem mennyi egy 2080ti
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ui Ja most néztem mennyi egy 2080ti