Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
Másrészt attól is függ mit találsz a pályán a ládákban, ami kb. olyan, mint a lottó.
Nekem volt olyan, hogy földetérés után 5 perccel már olyan 2 Legendary fegyverrel (assault rifle/sniper) futkároztam, ami a fene se tudja mikor lesz meg egyébként.
Máskor meg a Gulag után annak is örültem ha egy shotit találtam végre, mert úgy kifosztották a környéket.
(#22159) szgabor12
"Ha jól tudom arra a fegyverre kapod az xp-t ami épp a kezedben van a küldetés elvégzésekor,"Igen, jól mondod.

Van egy rakat kiegészítőm a még meg sem lévő fegyverekhez, mert épp azok voltak nálam amikor meglett a küldetés.
(#22154) Doki16
Szerintem ez nem járható, de majd kijavítanak ha mégis.
Amúgy nem félsz, hogy tudathasadásos lesz a szever, mert nem tudja eldönteni ki is vagy éppen?

-
szgabor12
tag
válasz
Fred23
üzenetére
Igen, így már kicsit érthetőbb a dolog, ebben az esetben tényleg valószínűbb, hogy a földről/ellenféltől felvett fegyver jobb lesz, mint amit jelenleg Te össze tudsz állítani.
Ajánlom, hogy plunderben supply run küldetésekkel húzz fel pár fegyvert, amit használnál sima BR-ben, és akkor már meg fogja érni venni és elmenni is a loadoutért.
Ha jól tudom arra a fegyverre kapod az xp-t ami épp a kezedben van a küldetés elvégzésekor, de javítson ki valaki, ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest