Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz KaitouP #18228 üzenetére

OK, realitás keresés off, végül is játszani gyűltünk itt össze :) A napokban kicsomagolom ezt a Barrett klónt, azután meglátom, lesz -e kedvem Core -ban is szétnézni. Végső soron, ha találok olyan fegyót és setupot, ami a core -ban OSOK, akkor remek lesz stat javításra (a HC -ban goldozás némiképp megtépázta a statomat ilyen téren)
    (#18229) Ed3r_X_: Ez elkerülhetetlen, ügyes csapattársak mindig vannak (OK, néha én nézem be, nincs mit szépíteni rajta). A kedvencem,. amikor "mount" -olom a fegyót, és úgy mászik be a tűzvonalba a csapattárs, az ellenfélnek szánt headsot benne áll meg, az ellen pedig vidáman kiszed ez után :D
    (#18231) Dave567: Bár nem látom ennyire borúsnak a dolgot, de az SBMM ténykedése kapcsán egyetértek, a játék legrosszabb (talán legmegosztóbb) eleme lett, valóban felveti a kérdést, hogy mi játszunk, vagy a gép, és az elért eredmények, legyenek jók vagy rosszak, mennyire validak. De miután a játék része, és láthatóan semmilyen inger nincs változtatni rajta, ezen vekengeni folyamatosan elég meddő időtöltés - néha belőlem is kitör, de próbálom redukálni ezek számát - illetve használom az egyetlen ellenszert: stop loss.
    (#18245) lowzor : Rendvédelmi szerveknél dolgozó ismerős világosított fel a lövedékek hatásmechanizmusáról, állítólag meglepő dolgokra képes az adrenalin még 9mm testlövés esetén is - amíg a vérveszteség pontot nem tesz az akció végére. De ahogy fenterbb tárgyaltuk, ez nem feltétlenül a realitásról szól. A killcam hiányát én sem értem - legalább bekapcsolhatóként bent lehetne, még ha default a kikapcsolt állapot is - többnyire nem érdekel, de néha megnézném, ki és honnan volt galád...
    (#18252) lowzor: Jó ötlet, pont ennél a két fegyónál a Core igazságtalan hátrányba teszi őket, mindkettő remek fegyver. A FAMAS személyes kedvencem, irgalmatlanul pontos, és a hármas burst mindent visz - de ez HC -n jön ki igazán - ne hagyd ki, szerintem élvezni fogod :K
    (#18256) Dave567: Barrett -el kapcsolatban valóban vicc, ha egy emberbe két skuló kell. Ez a mesterlövész puska alapból a .50 géppuska lőszert, illetve annak felpimpet változatát lövi ki (avatott kezekben 2 km (!) távolságra), az AMR jelzőre pedig robbanó töltény nélkül is jogosult, lévén a "sima" acélmagvas lőszerével egy autó motorblokkját is átlövi (ezzel 100% -ban megállítva azt), így ember ellen nevetséges, ha kettő lövés kell egy killhez - hacsak nem gyűrűsujj felső perc volt az első találat.

Új hozzászólás Aktív témák