Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Nem vettem magamra, főleg, hogy nem pont arra gondoltam, ami felé - ahogy látom az azóta született írásokból - elment ez a gondolatmenet. Amit komolytalannak neveztem, az az, hogy tetőn rallyzó, helikopter rotoron randalírozó autók, sorozatlövő shotgunnal repkedő játékosok nekem már nem nagyon férnek bele a COD univerzumba, még ha egyik esetben valószínűleg bug (vagy a készítők sajátos humora?), a másikban nyilván cheat játszik is szerepet. Mindkettő ellen a készítők tudnak tenni, ha kellő energiát fordítanak rá.Nem érzem az akarást.
A színes szagos dolgok nem tetszenek, de az üzleti modellt értem, nem nagyon fog változni vélhetően, amíg van rá kereslet, így használom belőle, ami nekem jó. Ami tetszik megveszem (pl classic Ghost), ami nem azt nem, tőlem bármilyen színesben is szaladgálhat az ellen. A játék pedig kifejezetten tetszik (az egy SBMM -et kivéve), sok tekintetben hozza a nagy kedvenc MW2 feelinget, nekem a map -ok számával sincs gondom, a patch -ek mérete sem érdekel. Egyszóval ezen nem fogunk összeveszni

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Videó stream letöltése
- Vicces képek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Windows 10
- Haditechnika, harcászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest